ČESNAKINĖS
VIŠTIENOS
BLAUZDELĖS
SU CITRINA
Paruošimo trukmė: 5 min.
Gaminimo laikas: 20 min.
Palikti pastovėti: 30 min.
INGREDIENTAI (4 BLAUZDELĖS)
• 4 blauzdelės
●
●
●
●
●
●
●
30 ml alyvuogių aliejaus
1 citrina (žievelė ir sultys)
15 ml česnako miltelių
10 ml Dižono garstyčių
10 ml paprikos miltelių
5 ml džiovinto raudonėlio
5 ml svogūnų miltelių
2 ml druskos
2 ml juodųjų pipirų
PARUOŠIMAS
1. Vidutinio dydžio dubenyje išmaišykite
visus ingredientus ir palikite vištieną
marinuotis bent 30 minučių.
2. Įkaitinkite karšto oro gruzdintuvę iki
200 °C (5 min.).
3. Sudėkite blauzdeles ir kepkite apyt.
20 min. Praėjus pusei laiko, apverskite
blauzdeles.
PATARIMAS: Receptas skirtas 1-2
porcijoms. Padvigubinkite ingredientus,
jei norite paruošti daugiau!
PRIVALUMAI:
Paprasta naudoti: 6 kepimo režimai: jutikliniame ekrane rodoma
visi kepimo etapai.
Itin trumpas įkaitinimo laikas: Priešingai nei įprastos orkaitės,
nereikia laukti, kol gruzdintuvė įkais.
Sveiki patiekalai: Mėgaukitės traškiais patiekalais, kurių
gruzdinimui naudojama mažiau aliejaus Kompaktiškas dizainas:
Neužims daug vietos ant Jūsų stalviršio. Puikiai tinka mažoms
virtuvėms.
Paprasta valyti: Išimamą krepšį ir groteles paprasta išvalyti dėl
nelimpančios dangos (tinka sąlyčiui su maistu).