Viena rankena atsisuka, tad galite užpildyti
kočėlą karštu ar šaltu vandeniu, priklausomai
nuo kočiojamos tešlos.
1
20 | VIRTUVĖS ĮRANKIAI
2
3
1. Daugiafunkcis kočėlas
Sausainių formelės taip
pat reguliuoja tešlos storį.
4
6 mm
2. Padėklas tešlos ruošimui
Su tarptautine matų konversijos lentele.
I: 66 cm P: 46 cm
B76
3. 4 sausainių formelės
3 mm
Lygus
Sausainių formeles lengvai pritvirtinsite
prie kočėlo ir tolygiai iškočiosite 3 mm arba
6 mm storio tešlą. Norėdami dar plonesnės
ar storesnės tešlos, naudokite kočėlą kaip
įprasta, be formelių.
Ø: 7,5 cm I: 50 cm
B74
Silikoninį teptuką galima naudoti
sausainių, pyragų glazūravimui,
mėsos ir žuvies marinavimui
ar tepimui riebalais.
Tešlos storiui reguliuoti
Ø: 8,7 cm
B75
4. Silikoninis teptukas
Uždarytas I: 17,2 cm P: 4,1 cm A: 3,6 cm
Atidarytas I: 20 cm P: 4,1 cm A: 3,6 cm
B77