NEKEPTAS SŪRIO PYRAGAS SU
ŠOKOLADU IR LAZDYNO RIEŠUTAIS
PREPARATION
Paruošimo laikas: 15 min
Leisti pastovėti: 2 h
INGREDIENTAI (12 PORCIJOMS)
• 250 g sausainių ar pilnagrūdžių
sausainių
• 150 g sviesto (lydyto)
• 250 g šokoladinio lazdynų riešutų
kremo (lydyto)
• 400 g kreminio sūrio (minkšto)
• 30 g cukraus pudros
• 1 žiupsnelis druskos
Patiekimui (nebūtinai)
• Šviežių uogų, šokolado drožlių, kepintų
lazdyno riešutų
1. Sudėkite sausainius ir lydytą sviestą į SuperSonic
Chopper Extra. Susmulkinkite iki trupinių.
2. Suformuokite pagrindą iš trupinių silikoninėje
stačiakampėje kepimo formoje. Padėkite į šaldytuvą,
kad pagrindas sukietėtų.
3. Į maišymo dubenį sudėkite lydytą šokoladinį lazdyno
riešutų kremą, minkštą kreminį sūrį, cukraus pudrą ir
druską. Išmaišykite iki vientisos masės.
4. Supilkite sūrio pyrago masę į silikoninę stačiakampę
formą ant trupinių pagrindo. Mentele sulyginkite
pyrago viršų. Įdėkite į šaldytuvą 2 valandoms arba kol
sustings.
5. Atsargiai išimkite pyragą iš formos į serviravimo
padėklą. Supjaustykite ir patiekite apibarstytą
šokolado drožlėmis, smulkintais kepintais lazdyno
riešutais ir šviežiomis uogomis.
Dubuo Prabanga 275 ml (2 vnt.)
Ø 14 x 4,5 cm
SS222707
12,
90 €
PATIEKITE GAIVINANTĮ ŠERBETĄ
VASAROS SPALVŲ INDUOSE!
Silikoninę
stačiakampę
kepimo formą rasite
Pavasario-Vasaros
katalogo 46 psl.
L27 33,50 €