Tupperware leidinys - 2022 05 30 - 2022 06 26 - NEBEGALIOJA - p. 2

thumbnail - Tupperware leidinys - 2022 05 30 - 2022 06 26.
2 / 17
 
NEKEPTAS SŪRIO PYRAGAS Paruošimo trukmė: 20 min. Palikti pastovėti: 6 val. INGREDIENTAI (8 PORCIJOMS) ● Neutralaus aliejaus patepimui (rapsų ar rafinuoto kokosų aliejaus) . 1 pakelio želatinos be skonio · 235 ml riebios grietinėlės (atšaldytos) · 450 g kreminio sūrio (minkšto) . 90 g cukraus pudros (persijotos) ● 22 ml citrinos sulčių • 5 ml vanilės ekstrakto Pilnagrūdžių sausainių pagrindas 140 g pilnagrūdžių sausainių (smulkiai sutrupintų) • 45 ml rudojo cukraus . 60 g nesūdyto sviesto (lydyto) . 1 žiupsnelis druskos PARUOŠIMAS 1. Į žiedo formos vidurį įstatykite dangtelį ir patepkite aliejumi. 2. Į mikrobangų krosnelei pritaikytą indą sudėkite želatiną ir 60 ml atšaldytos riebios grietinėlės. Gerai išmaišykite ir leiskite pastovėti 1 min. Tuomet šildykite mikrobangų krosnelėje 15 sekundžių 900 vatų galingumu, kol suskystės. Padėkite į šalį. 3. Išplakite likusią atšaldytą grietinėlę iki standžių putų*, ir padėkite į šalį. 4. Įmaišymo dubenį 6,5 l sudėkite kreminį sūrį ir persijotą cukraus pudrą. Plakite iki vientisos masės. Supilkite citrinų sultis, vanilės ekstraktą ir atvėsintą želatinos mišinį ir plakite iki vientisos masės. 5. Atsargiai įmaišykite pusę plaktos grietinėlės į kreminio sūrio mišinį. Tuomet įmaišykite likusią plaktą grietinėlę, kol masėje nebesimatys baltų ruožų. 6. Supilkite masę į pateptą žiedo formą ir išlyginkite paviršių. Uždenkite ir pastatykite į šaldytuvą 4-5 valandoms, kol sustings. 7. Masei sustingus, paruoškite pilnagrūdžių sausainių pagrindą. Sumaišykite visus ingredientus ir prispauskite ant pyrago viršaus. Uždenkite ir pastatykite į šaldytuvą 1 valandai. 8. Kai pagrindas sukietės, apverskite žiedo formą ir nuimkite vidurinę dalį. Forma turėtų lengvai nusiimti. Papuoškite pyragą uogomis. 9. Pyragą laikykite šaldytuve. Patarimas: grietinėlę suplaksite akimirksniu EZ Speedy plaktuvu! Tupperware vintažinė kolekcija

Kiti Tupperware leidiniai

Naujausi leidiniai