SALDŪS
PRANCŪZIŠKI
RAGELIAI
Paruošimo trukmė: 15 min.
Gaminimo laikas: 20 min.
INGREDIENTAI (8 PORCIJOS)
• 1 pakuotė sluoksniuotos tešlos (230 g)
• Pasirinktas įdaras:
Ragelis su obuolių įdaru:
• 1 pakuotė sluoksniuotos tešlos (230 g),
• 100 g obuolių tyrės,
• 30 ml skysto medaus,
• 10 g smulkintų migdolų
Ragelis su šokoladiniu įdaru:
• 1 pakuotė sluoksniuotos tešlos (230 g)
• 100 g šokoladinio kremo
Ragelis su kaštainių kremo įdaru:
• 1 pakuotė sluoksniuotos tešlos (230 g),
• 80 g kaštainių kremo
PARUOŠIMAS
1. Uždėkite sluoksniuotos tešlos lakštą ant
Prancūziškų pyragėlių formos. Užpildykite
daugiafunkcį kočėlą šaltu vandeniu ir,
nenaudodami formelių, kočėlu kočiokite
tešlos lakštą nuo vidurio link formos kraštų.
Tešla supjaustoma į vienodus trikampėlius.
2. Šaukšteliu pašalinkite tešlos perteklių
formos kraštuose.
3. Silikoniniu teptuku patepkite ragelių
galiukus šaltu vandeniu, kad geriau suliptų.
4. Dozavimo šaukštu išdėliokite įdarą ant
trikampėlių. Jei reikia, supjaustykite įdarą
mažesniais gabalėliais.
5. Susukite ragelius ir išdėliokite juos ant
silikoninio padėklo kepiniams su krašteliu,
padėto ant šaltų orkaitės grotelių. Patepkite
ragelius mišiniu iš kiaušinio trynio ir 15 ml
vandens ir kepkite apie 20 min. iki 190 °C
įkaitintoje orkaitėje.
NAUDOTI
GAMINIAI:
Daugiafunkcis kočėlas
(B74), rasite 6 katalogo
puslapyje
Silikoninis teptukas,
rasite spalio mėnesio
pasiūlymuose
Silikoninis padėklas kepiniams
su krašteliu (L22), rasite
katalogo 11 puslapyje