Rimi leidinys - NEBEGALIOJA - p. 56 *

thumbnail - „Rimi“ leidinys - Išpardavimų produktai - morkos, paprikos, salotos, citrinos, žaliosios citrinos, lašišų filė, lašiša, keptuvė, stiklinės. 56 puslapis.
56 / 69

* Galioja šiose Rimi parduotuvėse

Žiūrėti daugiau

Šio leidinio produktai

 
Rimi) AŠTRIOS LAŠIŠŲ SALOTOS SU MANGAIS LAŠIŠOS SU ŽOLELIŲ LAŠIŠŲ FILĖ MEDAUS IR SOJŲ GLAISTE SU JAUNAIS SVIESTU IR PAVASARINĖMIS DARŽOVĖMIS IR AVOKADAIS BROKOLIAIS lengvas | 4 asm. | 50 min. lengvas | 2-4 asm. | 35 min. lengvas | 4 asm. | 55 min. 2 pakelių po 25o g lašišų filė RIMI be kaulų, be odos 100 g rudųjų ryžių 2 šaukštelių paprikos miltelių 1 šaukštelio kuminų 1 šaukštelio raudonėlių druskos ir pipirų pagal skonį 1 saliero stiebo 5 g laiškinių česnakų 2 mangų 1 avokado kelių lapelių mėtų ir kalendrų 1 žaliosios citrinos 2 šaukštų alyvuogių aliejaus ½ aitriosios raudonosios paprikos 1 šaukštelio rudojo cukraus Glaistui: 2 unt. po 250 g lašišos su sviestu 1 šaukšto alyvuogių aliejaus 2 česnako skiltelių 12 mažų morkų 12 žaliųjų smidrų 250 g ankštinių žirnių 2 šaukštų sviesto % šaukštelio peletrūnų druskos, pipirų pagal skonį laiškinių česnakų papuošimui ½ citrinos papuošimui 4 šaukštų medaus 2 šaukštų sojų padažo % citrinos 1 didelės česnako skiltelės 1 šaukštelio šviežiai tarkuoto imbiero 2 šaukštų aliejaus pipirų pagal skonį 1 šaukštelio sezamų sėklų Patiekimui: kelių svogūno laiškų 2 unt. po 250 g jaunų brokolių 1. Lašišų filė nusausinkite su popieriniu rankšluosčiu. 1. Įkaitinkite orkaitę iki 180 C°. 2. Didelėje keptuvėje ant vidutinės kai- tros įkaitinkite 1 šaukštą aliejaus. Suber- kite kapotą česnaką, pagardinkite druska ir pipirais, pakepkite apie 1 minutę. 3. Sudėkite nuplautas mažas morkas, 2. Sezamų sėklas kelias minutes pake- pinkite ant įkaitintos keptuvės. 3. Česnako skiltelę nulupkite ir susmul- kinkite. Dubenyje sumaišykite išvardytus glaisto produktus. 4. Lašišų filė gabalus dėkite į paruoš- tą glaistą, pavoliokite, kad pasidengtų glaistu iš visų pusių. Sudėkite filė gabalus į kepimo skardą, užpilkite likusiu glaistu. Kepkite įkaitintoje iki 180 °C orkaitėje apie 12 minučių. 5. Brokolius galite išvirti pasūdytame vandenyje arba garuose. 1. Ryžius išvirkite, kaip nurodyta ant pakuotės. 2. Vidutinio dydžio dubenyje išmaišykite prieskonius: paprikos miltelius, kuminus, įpilkite stiklinę vandens ir troškinkite čiobrelius, raudonėlius, druską. Imkite lašišų filė, supjaustykite gabaliukais ir įtrinkite prieskonių mišiniu. 3. Įkaitinkite keptuvę, dėkite lašišų filė ir kepkite po 3 minutes iš abiejų pusių. Iškeptą filė padėkite į lėkštę atvėsti. 4. Mangus ir avokadą nuplaukite, perpjaukite per pusę, išimkite kaulus, su šaukštu išskaptuokite minkštą vaisių dalį ir supjaustykite kubeliais. 5. Saliero stiebą supjaustykite kubeliais. apie 9 minutes, kol morkos trupu- tį suminkštės. Smidrus nuplaukite, pašalinkite sukietėjusias stiebų dalis ir dėkite troškinti kartu su morkomis apie 2 minutes. Prie troškinamų daržovių suberkite cukrinius žirnelius, peletrūnus, druskos, pipirų, uždėkite sviesto. 4. Lašišą dėkite ant kepimo popieriumi išklotos skardos. Pabarstykite pipi- rais, uždėkite viršuje sviestą, kuris yra pakuotėje, ir šaukite į įkaitintą iki 180 °C orkaitę. Kepkite apie 10-12 minučių. Į lėkštę dėkite lašišos gabalėlį, troškintas daržoves, patiekalą papuoškite laiškiniais česnakais ir citrinos skiltele. 6. Iškeptus filė gabalus dėkite ant lėkš- tės, apipilkite likusiu glaistu, ant viršaus užberkite sezamų, papuoškite smul- kintais svogūno laiškais ir patiekite su brokoliais. 6. Laiškinius česnakus ir mėtas sukapo- kite. 7. Paruoškite padažą. Dubenyje išmaišy- kite citrinos žievelę, 2 šaukštus citrinos sulčių, smulkiai sukapotą aitriąją raudo- nąją papriką, cukrų ir druską su aliejumi. 8. Į dubenį suberkite ryžius, sudėkite supjaustytus avokadą, mangus, salierą, saldiklis - pabandykite jais skanint glotnučiui. Žimiai " yra nataralus kubeliais supjaustytą lašišų filė, užber- kite kapotų žolelių, užpilkite padažo, papuoškite citrinos riekele. 56 : DRUSKA ir pipirai

Kiti Rimi leidiniai

Naujausi leidiniai