Rimi leidinys - NEBEGALIOJA - p. 21 *

thumbnail - „Rimi“ leidinys - Išpardavimų produktai - salotos, kriaušės, obuolys, citrinos, žaliosios citrinos, stiklinės. 21 puslapis.
21 / 69

* Galioja šiose Rimi parduotuvėse

Žiūrėti daugiau

Šio leidinio produktai

 
VAISIAI IR DARŽOVĖS KIVIŲ IR ANAKARDŽIŲ RIEŠUTŲ DESERTAS PATARIMAS ŽALIŲ VAISIŲ SALOTOS VG lengvas | 2 asm. | 20 min. Kad supjaustyti obuoliai ir kriaušės netamsėtų, pamer- kite juos į citrinų rūšštimi parūgštintą vandenį. lengvas | 4 asm. | 30 min. 200 g besėklių žaliųjų vynuogių 1 žalio obuolio 3 geltonyjų kivių 1 žaliosios citrinos sulčių 2 šaukštų medaus čiobrelių lapelių 6 kivių 160 g anakardžių riešutų 500 ml vandens ½ citrinos sulčių 1 šaukšto kokosų aliejaus 1 šaukšto klevų sirupo 2 šaukštų augalinio pieno (sojų, migdolų ar kt.) kokosų drožlių papuošimui 1. Vynuogių uogas atskirkite nuo šakelių ir perpjaukite pusiau. 2. Obuolį nuplaukite, perpjaukite per pusę, išimkite sėklytes plonai supjaus- tykite. 1. Anakardžius užpilkite šaltu virintu vandeniu, supilkite citrinos sultis ir palai- kykite per naktį, kad išbrinktų. 3. Kivius nulupkite ir supjaustykite. Medų sumaišykite su žaliosios citrinos sultimis. 4. Vaisius sudėkite į dubenį, užpilkite medaus padažo, išmaišykite ir sudėlioki- te į mažesnius indelius. 5. Ant žalių vaisių salotų užberkite čio- brelių lapelių. 2. Į virtuvinį trintuvą suberkite anakar- džius, supilkite kokosų aliejų, klevų siru- pą, augalinį pieną, 2 šaukštus vandens, kuriame mirko riešutai. Viską sutrinkite iki vientisos masės, sudėkite į stiklines ir palikite šaltai apie 30 minučių. 3. Vieną kivį nulupkite, supjaustykite griežinėliais. Kitus kivius nulupkite ir sutrinkite iki vientisos masės. 4. Į stiklines su anakardžių kremu, dėkite kivių masę, papuoškite kivio griežinėliu ir kokosų drožlėmis. pavasaris 2021 21

Kiti Rimi leidiniai

Naujausi leidiniai