Rimi leidinys - NEBEGALIOJA - p. 16 *

thumbnail - „Rimi“ leidinys - Išpardavimų produktai - paprikos, citrinos. 16 puslapis.
16 / 69

* Galioja šiose Rimi parduotuvėse

Žiūrėti daugiau

Šio leidinio produktai

 
Rimi) PAVASARINĖ MINESTRONE PATARIMAS SRIUBA Kad smidrai kuo ilgiau išliktų švieži, jų koteliai turėtų būti laikomi drėgnai. Jų galus apvyniokite drėgnu popieriniu rankšluosčiu, sudėkite į plastikinį maišelį arba sandarų maistinį indelį ir laikykite vėsiai šaldytuve. lengvas | 4 asm. | 1 val. ½ šaukštelio kalendrų sėklų 2 šaukštų lydyto sviesto arba aliejaus 2 skiltelių česnako ½ svogūno % raudonosios aitriosios paprikos 1 mažo poro 1 citrinos tarkuotos žievelės ½ pankolio 1 saliero stiebo 250 g žaliųjų pupelių 150 g ankštinių žirnių 25 8 svogūnų laiškų 50 g mažujų špinatų 200 g jaunų smidrų 150 g šaldytų žaliųjų žirnelių 1 šaukštelio raudonėlio druskos ir pipirų pagal skonį 1. Įkaitinkite puodą su aliejumi. Česnako skilteles ir svogūną nulupkite, susmul- kinkite kubeliais. Suberkite susmulkintą česnaką ir sutrintas kalendrų sėklytes, pipirus į įkaitintą puodą su aliejumi. Maišydami pakepkite apie 30 sekundžių. Suberkite svogūną, tarkuotą citrinos žievelę, susmulkintą aitriąją papriką ir dar pakepkite apie 3-5 minutes, kol svogūnas suminkštės. Sudėkite supjaus- tytą porą, susmulkintą pankolį ir saliero stiebus. 2. Į puodą supilkite 1,5 I vandens, padi- dinkite kaitrą ir užvirinkite. Į verdanti vandenį suberkite supjaustytas žaliąsias pupeles ir žirnelių ankštis, žirnelius, smi- drus. Kaitrą sumažinkite iki vidutinės. Įberkite druskos pagal skonį. Daržoves virkite apie 5 minutes, kol suminkštės. 3. Sudėkite špinatus ir raudonėlius, pavirkite apie 10 sekundžių. 4. Sriubą pilkite į dubenėlius, patiekite su mėgstama duonele. 16 : DRUSKA ir pipirai

Kiti Rimi leidiniai

Naujausi leidiniai