Rimi leidinys *

Rimi leidinys *

1 ... 10 ... 69
„Rimi“ leidinys - Išpardavimų produktai - risotto, ryžiai, sūris, sviestas. 10 puslapis.
1 ... 10 ... 69

Čia pateikiamas parduotuvės Rimi leidinys nuo - iki - - peržiūrėkite jį ir raskite naujausius nuoladios. Naujausios savaitės akcijos išdėstytos 68 puslapių - juose rasite geriausias kategorijos Maisto prekės prekes. Šios parduotuvės Rimi leidinys siūlo nuolaidas daugiau nei 142 produktų - įsitikinkite, kad gausite geriausią pasiūlymą dažniausiai jūsų perkamoms prekėms! Jei norite sutaupyti kito apsipirkimo parduotuvėje Rimi metu, štai jūsų ieškomas leidinys nepamirškite peržiūrėti visų akcijų, nuo 1 iki 68 puslapio. Šiame puslapyje jūs rasite pasiūlymus apie tokius produktus, kaip risotto, ryžiai, sūris, sviestas, o šis leidinys iš puslapio Rimi siūlo daugybę kitų nuolaidų prekėms, tokioms kaip citrina, keptuvė, keptuvė, ryžiai. Jei norite apsipirkti protingai ir sutaupyti kito apsipirkimo parduotuvėje Rimi metu, štai naujausias savaitinis leidinys, kuris siūlo jums puikiais kainas ir nuostabias nuolaidas - nepraleiskite jo! Kasdien grįžkite į puslapį Mano Leidinys ir įsitikinkite, kad nepraleidžiate puikių akcijos, kuriuos siūlo jūsų geriausi prekybos centrai.

Šio leidinio produktai

Rimi Receptas 12 psl. Receptas 12 psl. Italų virtuvės žinovai išskiria rizoto universalumą. Rizotas japoniškų ryžių rūšis. Buvo išvestos kelios hibridinės veislės, tarp jų buvo tinys (dažniausiai vištienos), svogünai, Lietuviškai dar vadinamas daugiary- žiu rizotas yra kilęs iš šiaurės Italijos. Panašiai kaip kaimyninėje Ispanijoje, ryžius į šalį dar viduramžiais atvežé arabai. Dėl palankaus klimato ši žemės akio kultūra sparčiai paplito šalyje. Rizoto istorijoje galima rasti ir daugiau sąlygomis užaugintos gamtos gėrybės ispaniškų pėdsakų – patiekalas pradėjo (ryžiai), létas maisto ruošimas, sodrūs populiarėti kaip tik tuomet, kai rizoto gimtine vadinamas Milanas priklausė Ispanijos karalystei. Ilgus šimtmečius italai kultivavo vienintelę ryžių rūšj ir vadino ją nos- trale. Tačiau 1839 metais misionierius Calleri slapta iš Filipinų parvežė kelias sviestas, parmezano sūris ir šafranas. Kiti ingredientai daugiausia priklauso nuo konkretaus regiono. Kiekvienas kraštas pasižymi savo rizoto gamybos tradicijomis ir subtilybėmis. Milaniečiai didžiuojasi savuoju, kurį laiko visų rizotų tėvu. Į jį deda jautie- nos kaulų čiulpų ir pila sultinio, sviestą keičia taukais ir būtinai sürj pagardina šafranu. Pjemonto gyventojai gamina Risotto al Barolo su raudonuoju vynu, smulkintomis dešrelėmis ir borlotti carnaroli ir arborio. Dėl savo strüktūros šie ryžiai idealiai tiko rizoto gamybai. Rizoto paruošimas puikiai atspindi itališkos virtuvės principus. Puikiomis prieskoniai (šafranas) ir neribota laisvė renkantis ingredientus - visa tai su- teikia rizotui aristokratišką vietą šalies virtuvės herarchijoje. Per amžius beveik nepasikeitusio patiekalo pagrindą sudaro tie patys elementai: apvaliagrūdžiai ryžiai, sul- pupelėmis. Gyvenantieji Viduržemio jūros pakrantėje rizotą gardina jūrų 10: DRUSKA ir pipirai

„Rimi“ leidiniai

Rimi leidinys

„Rimi“ leidinys.
Galioja visose Rimi parduotuvėse.
Populiariausi leidiniai