Rimi leidinys *

Rimi leidinys *

1 ... 8 ... 69
„Rimi“ leidinys - Išpardavimų produktai - citrina, keptuvė, paprikos. 8 puslapis.
1 ... 8 ... 69

Čia pateikiamas parduotuvės Rimi leidinys nuo - iki - - peržiūrėkite jį ir raskite naujausius nuoladios. Naujausios savaitės akcijos išdėstytos 68 puslapių - juose rasite geriausias kategorijos Maisto prekės prekes. Šios parduotuvės Rimi leidinys siūlo nuolaidas daugiau nei 142 produktų - įsitikinkite, kad gausite geriausią pasiūlymą dažniausiai jūsų perkamoms prekėms! Jei norite sutaupyti kito apsipirkimo parduotuvėje Rimi metu, štai jūsų ieškomas leidinys nepamirškite peržiūrėti visų akcijų, nuo 1 iki 68 puslapio. Šiame puslapyje jūs rasite pasiūlymus apie tokius produktus, kaip citrina, keptuvė, paprikos, o šis leidinys iš puslapio Rimi siūlo daugybę kitų nuolaidų prekėms, tokioms kaip keptuvė, ryžiai, stalo, citrina, keptuvė. Jei norite apsipirkti protingai ir sutaupyti kito apsipirkimo parduotuvėje Rimi metu, štai naujausias savaitinis leidinys, kuris siūlo jums puikiais kainas ir nuostabias nuolaidas - nepraleiskite jo! Kasdien grįžkite į puslapį Mano Leidinys ir įsitikinkite, kad nepraleidžiate puikių akcijos, kuriuos siūlo jūsų geriausi prekybos centrai.

Šio leidinio produktai

Rimi PAELIJA SU VIŠTIENOS SPARNELIAIS, MIDIJOMIS IR KREVETĖMIS vidutinis | 8 asm. | 1 val. 3o min. 1 kg viščiukų broilerių sparnelių RIMI 500g ryžių SELECTION BY RIMI ARBORIO 2 svogūnų 3 skiltelių česnako 6 šaukštų alyvuogių aliejaus 300 g šaldytų krevečių 1 kg šaldytų midijų 200 g baltųjų pupų CALI 250 g šviežių žaliujų šparaginių pupelių 200 ml baltojo uyno 1,5-2 I vištienos sultinio 1 šaukštelio rūkytos paprikos K šaukštelio šviežių rozmarinų 1 šaukštelio ciberžolių 1 citrinos patiekiant 1. Dieną prieš gamindami paeliją baltą- sias pupas užpilkite vandeniu santykiu 1:4 ir mirkykite 12 val. Kai pupelės išmirks, nupilkite vandenj ir vėl užpilkite jas švariu vandeniu santykiu 1:5. Virkite 20 min. 2. Viščiukų broilerių sparnelius su- pjaustykite ties sąnariais, apibarstykite druska ir pipirais. 3. Paelijos keptuvėje ant didelės kaitros pakaitinkite alyvuogių aliejų, pakepin- kite susmulkintus svogūną ir česnaką, tada į keptuvę dėkite supjaustytus vištų sparnelius, kepkite apie 2-3 min. nuolat maišydami. 4. Sparnelius išdėliokite ratu. Į keptuvę suverskite išmirkytas baltąsias pupeles ir ryžius, įberkite šiek tiek ciberžolių, rūkytos paprikos prieskonių, rozmarinų (džiovintų arba šviežių). Supilkite baltaj vyną ir patroškinkite viską dar 1-2 min. Tada supilkite karštą vištienos sultinj - jis turi apsemti ryžius. Paskaninkite druska ir pipirais. Sparnelius paskirsty- kite tolygiai tarp ryžių. 5. Ryžius virkite 8 min. ant didelės kaitros. Tuomet į paeliją tolygiai su- dėkite midijas, krevetes ir šparagines pupeles (galite jas perpjauti pusiau). Jeigu manote, kad reikia, jpilkite dar sultinio. Uždenkite keptuvę folija ir dar pakaitinkite ant mažos arba vidutinės kaitros 10 min. Vištienos sparneliai Jei norite, kad sparneliai būtų traškesni, keptuvėje palikīte tarpus tarp jų ir kepdami naudokite purškiamą aliejų. 6. Prieš patiekdami, leiskite paelijai pastovėti uždengtai 10 min. Papuoškite ant viršaus išdeliodami griežinėliais supjaustytą citriną. 7. Paeliją patiekite, kol ji vis dar garuo- ja. ARBORIO DRUSKA ir pipirai

„Rimi“ leidiniai

Populiariausi leidiniai