Rimi leidinys *

Rimi leidinys *

1 ... 47 ... 69
„Rimi“ leidinys - Išpardavimų produktai - moliūgo, moliūgų, petražolių, sviestas. 47 puslapis.
1 ... 47 ... 69

Čia pateikiamas parduotuvės Rimi leidinys nuo - iki - - peržiūrėkite jį ir raskite naujausius nuoladios. Naujausios savaitės akcijos išdėstytos 68 puslapių - juose rasite geriausias kategorijos Maisto prekės prekes. Šios parduotuvės Rimi leidinys siūlo nuolaidas daugiau nei 142 produktų - įsitikinkite, kad gausite geriausią pasiūlymą dažniausiai jūsų perkamoms prekėms! Jei norite sutaupyti kito apsipirkimo parduotuvėje Rimi metu, štai jūsų ieškomas leidinys nepamirškite peržiūrėti visų akcijų, nuo 1 iki 68 puslapio. Šiame puslapyje jūs rasite pasiūlymus apie tokius produktus, kaip moliūgo, moliūgų, petražolių, sviestas, o šis leidinys iš puslapio Rimi siūlo daugybę kitų nuolaidų prekėms, tokioms kaip sviestas. Jei norite apsipirkti protingai ir sutaupyti kito apsipirkimo parduotuvėje Rimi metu, štai naujausias savaitinis leidinys, kuris siūlo jums puikiais kainas ir nuostabias nuolaidas - nepraleiskite jo! Kasdien grįžkite į puslapį Mano Leidinys ir įsitikinkite, kad nepraleidžiate puikių akcijos, kuriuos siūlo jūsų geriausi prekybos centrai.

Šio leidinio produktai

RINKIS SVEIKIAU Tep kite ir mėgau kitės MOLIŪGŲ IR CINAMONO SVIESTAS O lengvas | 15 min. CITRINŲ IR PROVANSO ŽOLELIŲ SVIESTAS O lengvas | 15 min. 200 g saldžios grietinėlės DVARO sviesto 1 šaukštelio cinamono % šaukštelio maltų muskatų 1 šaukštelio vanilės ekstrakto 120 g moliūgo 80 g medaus 175 g ekologiško suiesto AISTĖ 1 citrinos žievelės 1 šaukšto citrinos sulčių 1 šaukštelio Provanso žolelių prieskonių 1 šaukštelio česnakų miltelių 1 šakelės šuiežių čiobrelių (lapelių) K šakelės šuiežių rozmarinų (lapelių) 1 šaukštelio druskos 4 šaukštelio maltų juodųjų pipirų 1 1. Nurodytą kiekį moliūgo suvyniokite į kepimo popierių, tada - į foliją ir apie 20 min. kepkite iki 180 °C jkaitintoje orkai- tėje, kol moliūgas suminkštės. Pastaba. Kepimo laikas priklauso nuo gaminamo moliūgo kiekio (jei ruošite visą moliūgą, kepkite 40 min.). 2. Tuomet išskobkite visą minkštimą ir sutrinkite. Pastaba. Šią moliūgų tyrę ga- lite pasiruošti iš vakaro arba pasigaminti jos daugiau (iš viso moliūgo) ir užšaldyti norimais kiekiais. 1 Kambario temperatūros sviestą ir visus kitus ingredientus sudėkite j elektrinj trintuvą ir sutrinkite iki vientisos masės. 3. Elektriniu trintuvu ištrinkite sviestą, cinamoną ir muskatus. Po truputį dėkite moliūgy tyrės, medaus, vanilės ekstrakto ir toliau trinkite apie 2 min., kol masė pasidarys puri. SAULĖJE DŽIOVINTŲ POMIDORŲ SVIESTAS agal receptą paruoštą sviestą suvyniokite į vaškinį popierių arba maistinę plėvelę ir palaikykite šaldytuve, kad sustingtų. Purų sviestą galite tepti ir valgyti iškart. O sudėję į sandarų stiklinį indą sviestą galėsite laikyti iki 1 mėnesio bei suvartoti pagal poreikius. P JUODŲJŲ ALYVUOGIŲ SVIESTAS O lengvas | 15 min. lengvas | 15 min. 170 g SENOLIŲ sviesto 1 skiltelės česnako 2 arbatinių šaukštelių citrinos sulčių 4 saulėje džiovintų pomidorų 10 g šviežių petražolių 175 g VILKYŠKIŲ suiesto 100 g juodujų alyvuogių be kauliukų 1 tarkuotos apelsino žievelės žiupsnelio jūros druskos 1. Sviestas turi būti kambario tempera- türos, minkštas. 2. Susmulkinkite česnaką, džiovintus pomidorus ir petražoles. Sumaišykite sviestą, česnaką, citrinos sultis, saulėje džiovintus pomidorus bei petražoles. Geriausia tai daryti virtuviniu kombainu. Kambario temperatūros sviestą, juodą- sias alyvuoges be kauliukų ir tarkuotą apelsino žievelę sutrinkite elektriniu trintuvu. Trinkite, kol mišinys taps purus, tirštas ir įgaus vientisą spalvą. Tuomet paragaukite ir įberkite žiupsnelj jūros druskos pagal skonj. ruduo 2020 47

„Rimi“ leidiniai

Populiariausi leidiniai