Rimi leidinys *

Rimi leidinys *

1 ... 29 ... 69
„Rimi“ leidinys - Išpardavimų produktai - bulvės, burokėliai, grietinė, orkaité, pelé, pomidorai, sūris. 29 puslapis.
1 ... 29 ... 69

Čia pateikiamas parduotuvės Rimi leidinys nuo - iki - - peržiūrėkite jį ir raskite naujausius nuoladios. Naujausios savaitės akcijos išdėstytos 68 puslapių - juose rasite geriausias kategorijos Maisto prekės prekes. Šios parduotuvės Rimi leidinys siūlo nuolaidas daugiau nei 142 produktų - įsitikinkite, kad gausite geriausią pasiūlymą dažniausiai jūsų perkamoms prekėms! Jei norite sutaupyti kito apsipirkimo parduotuvėje Rimi metu, štai jūsų ieškomas leidinys nepamirškite peržiūrėti visų akcijų, nuo 1 iki 68 puslapio. Šiame puslapyje jūs rasite pasiūlymus apie tokius produktus, kaip bulvės, burokėliai, grietinė, orkaité, pelé, pomidorai, sūris, o šis leidinys iš puslapio Rimi siūlo daugybę kitų nuolaidų prekėms, tokioms kaip duona, keptuvė, paprikos, morkos. Jei norite apsipirkti protingai ir sutaupyti kito apsipirkimo parduotuvėje Rimi metu, štai naujausias savaitinis leidinys, kuris siūlo jums puikiais kainas ir nuostabias nuolaidas - nepraleiskite jo! Kasdien grįžkite į puslapį Mano Leidinys ir įsitikinkite, kad nepraleidžiate puikių akcijos, kuriuos siūlo jūsų geriausi prekybos centrai.

Šio leidinio produktai

TIESIAI IŠ LIETUVOS BULVIŲ IR SALIERŲ APKEPĖLĖ O KOPÜSTŲ APKEPĖLĖ RUDENINĖ DARŽOVIŲ АРКЕРЁLE lengvas | 6-8 asm. |1 val. lengvas | 4-6 asm. | 1 val. 30 min. + buroheliy kepimas 1ual. 20 min. lengvas | 4-6 asm. | 1 val. 20 min. 1 kg šviežių lietuviškų buluių 2 salierų šaknų 3 saldžiujų bulvių 50 g tarkuoto fermentinio sūrio 2 šaukštų ghi suiesto 1 šaukšto miltų 500 ml vištienos sultinio druskos ir pipirų pagal skonį 400 g kopūsto 300 g kreivabūdžių 2 šaukštų sviesto ghi 1šakelės krapų 1 šakelės čiobrelių druskos pagal skonį Tešlai: 3 kiaušinių kefyro 220 g miltų 1 šaukštelio druskos % šaukštelio sodos 500 g burokėlių 500 g buluių 500 g slyvinių pomidorų 1 Svogūno 4 šaukštų suiesto ghi 1 šaukšto šviežių čiobrelių lapelių druskos ir pipirų pagal skonj 30 g fermentinio sūrio 400 ml 1. Orkaitę jkaitinkite iki 180 °C. Salierus, saldžiąsias bulves ir lietuviškas bulves nuskuskite, nuplaukite ir supjaustykite kubeliais. Daržoves sumaišykite, pagar- dinkite druska ir pipirais, pabarstykite čiobreliais. Sudėkite į kepimo indą. 2. Puode pakaitinkite sviestą, suberki- te miltus ir maišydami pilkite sultinį. 1. Orkaitę jkaitinkite iki 180 °C. Burokė- lius kruopščiai nuplaukite, suvyniokite į foliją. Sudėkite į kepimo skardą ir kepkite orkaitėje i val. 2o min. Leiskite visiškai atvėsti. Tada nuimkite foliją, nuskuskite ir supjaustykite burokėlius griežinėliais. Pastaba. Burokėlius galite išsikepti iš 2 šaukštų sezamų séklų 1. Kopüstą supjaustykite šiaudeliais ir pakepinkite keptuvėje su sviestu 2-3 min., kol suminkštės. Tuomet sude- kite nuplautas, nusausintas kreivabü- des. Mažesnes dėkite visas, o didesnes Pavirinkite 1 min. Tada nukelkite nuo vakaro arba naudoti virtus. kaitros ir šiuo paruoštu sultiniu užpilkite suplėšykite. daržoves kepimo inde. 3. Uždenkite aliuminio folija ir kepkite 45 min., kol daržovės suminkštės. 4. Nuimkite foliją ir apibarstykite apke- pelę tarkuotu süriu. Kepkite 12-15 min., kol süris taps auksinis ir ims burbuliuo- ti. Prieš patiekdami leiskite apkepėlei 10 min. pastovéti. 2. Svogūnus apšlakstykite 1 šaukštu sviesto ghi ir apibarstykite puse čiobrelių lapelių. Paskaninkite druska ir pipirais. Paruoštus svogūnus dėkite ant kepimo formos dugno. Ant pjaustymo lentos pa- siruoškite savotiškus daržovių suvažtinu- kus: griežinėlis skustos bulvės, burokėlio ir pomidoro - ir taip sudėliokite visas daržoves. Paskaninkite druska ir pipirais. Kiekvieną suvožtinukg laikykite atskirai. Tuomet juos deliokite eilute (arba ratu) paruoštoje kepimo formoje, kad jie šiek tiek gultų vienas ant kito. Apibarstykite likusiais čiobrelių lapeliais ir apšlakstyki- te 1 šaukštu sviesto. Sandariai uždenkite aliuminio folija. Pastaba. Bütų idealu, jeigu bulvės, burokėliai ir pomidorai būtų vienodo skersmens, tada daržovių griežinėliai išeitų lygüs ir būtų lengviau formuoti suvožtinukus. 2. Visus tešlai ruošti skirtus ingredien- tus, išskyrus sezamų sėklas, mentele sumaišykite dubenėlyje. 3. Paruoštą tešlą sumaišykite su kopūs- tais ir kreivabūdėmis, gautą masę su- krėskite į kepimo popieriumi išklotą for- mą, apibarstykite suformuotą apkepėlę sezamų sėklomis ir kepkite 30-40 min. iki 180 °C jkaitintoje orkaitėje, kol apke- pėlės paviršius šiek tiek paruduos. 4. Paruoštą patiekalą perkelkite į lékštę ir patiekite į stalą karštą su grietine. Aplkepel galima apibarstyt sutarkustu kieturju: Suriu. 3. Kepkite 30 min. Tada atidenkite, pašlakstykite likusiais 2 šaukštais sviesto ghi. Kepkite atidengtą dar apie 35 min., kol daržovės suminkštės, o pomidorai karamelizuosis. Prieš patiekdami šiek tiek atvėsinkite.

„Rimi“ leidiniai

Rimi leidinys

„Rimi“ leidinys.
Galioja visose Rimi parduotuvėse.
Populiariausi leidiniai