Rimi leidinys *

Rimi leidinys *

1 ... 14 ... 69
„Rimi“ leidinys - Išpardavimų produktai - kita, ryžiai, tinka, virtuvė. 14 puslapis.
1 ... 14 ... 69

Čia pateikiamas parduotuvės Rimi leidinys nuo - iki - - peržiūrėkite jį ir raskite naujausius nuoladios. Naujausios savaitės akcijos išdėstytos 68 puslapių - juose rasite geriausias kategorijos Maisto prekės prekes. Šios parduotuvės Rimi leidinys siūlo nuolaidas daugiau nei 142 produktų - įsitikinkite, kad gausite geriausią pasiūlymą dažniausiai jūsų perkamoms prekėms! Jei norite sutaupyti kito apsipirkimo parduotuvėje Rimi metu, štai jūsų ieškomas leidinys nepamirškite peržiūrėti visų akcijų, nuo 1 iki 68 puslapio. Šiame puslapyje jūs rasite pasiūlymus apie tokius produktus, kaip kita, ryžiai, tinka, virtuvė, o šis leidinys iš puslapio Rimi siūlo daugybę kitų nuolaidų prekėms, tokioms kaip ryžiai, sūris, kiaulienos sprandinė, morkos, orkaité, paprikos, ryžiai. Jei norite apsipirkti protingai ir sutaupyti kito apsipirkimo parduotuvėje Rimi metu, štai naujausias savaitinis leidinys, kuris siūlo jums puikiais kainas ir nuostabias nuolaidas - nepraleiskite jo! Kasdien grįžkite į puslapį Mano Leidinys ir įsitikinkite, kad nepraleidžiate puikių akcijos, kuriuos siūlo jūsų geriausi prekybos centrai.

Šio leidinio produktai

Rimi Plovas Atsekti plovo ištakas nėra paprasta. Azijos šalyse ryžiai auga nuo neatme- namų laikų, tad ir patiekalai su jais ryškiai dominuoja tų kraštų virtuvė- se - dar prieš müsų erą vegetariškus patiekalus su ryžiais ruošdavo indai ir Artimųjų Rytų tautos. Manoma, kad mums įprastą plovą pirmieji ruošti pradėjo klajokliai turkai. Šie sėslu- mu nepasižymintys Vidurinės Azijos gyventojai augino avis ir šiuos gyvulius mainydavo į ryžius prekiaudami su kinais. Dar viena legenda byloja, kad plovą graikams ir arabams iš Persi- jos atvežė Aleksandras Makedonietis. Tokią teoriją tarsi pagrindžia ir tai, kad pats patiekalo pavadinimas yra kilęs iš persų kalbos. Šalyse, kuriose plovas laikomas tra- diciniu maistu, jis yra tapęs tautinio folkloro dalimi. Be jo neapsieina visos didžiausios šventės, receptai perduoda- ar kitą indą, maišyti nebegalima. Plo- mi iš kartos į kartą, gamybos procesas apipintas mitais ir legendomis, o plovo valgymas gali tapti ištisa ceremonija. Plovas netgi minimas kultiname arabų pasakų rinkinyje „Tokstantis ir viena naktis"! Nacionaliniu patiekalu plovą vadina ne vienos Artimųjų Rytų ir Vidurinės Azijos šalies gyventojai. Žinoma, kad vi- same pasaulyje egzistuoja net iki 1 200 plovo variantų. Visgi kone didžiausia meile plovui išsiskiria uzbekai. Šioje šalyje patiekalo gamyba yra tapusi savotiška meno rūšimi, kurio gamybos igüdžiai kruopščiai tobulinami visą gy- venimą, o viena populiariausių patarlių skelbia: „Jei esi turtingas, valgyk plovą. Jei esi vargšas, valgyk plovą." Klasikinis plovas gaminamas ant lau- žo specialiame puode su plačiu dugnu. Ketinis kazanas su dangčiu labai gerai išlaiko šilumą ir tolygiai ją paskirsto. Dėl šių savybių ruošiamas maistas išverda tolygiai. Tačiau skanų plovą paprasta pagaminti ir ant viryklės ar orkaitėje. Pasirinkus pastarąjį būdą, tereikia molinio arba stiklinio indo. žiau krakmolo turinčius arba plikytus ryžius. Labai svarbu juos gerai perplau- ti - taip bus atskirtas likęs krakmolas ir ryžiai nesulips. Be to, plovui visiškai netiks smukūs apvaliagrūdžiai ryžiai, naudojami sušiams ar jau aptartam rizotui. Kalbant apie kitus plovo ingredientus, taip pat dominuoja skirtingų regionų ir tradicijų įkvėpta įvairovė. Plovui tinka kiauliena, jautiena, vištiena, tačiau daugeliui jis skaniausias su aviena. Daržovių pasirinkimas taip pat pa- kankamai platus. Lietuvoje labiausiai esame jpratę prie morkų, svogūnų ir česnakų, kitur mėgstamas plovas su džiovintomis slyvomis ar razinomis. Žinoma, nevalia pamiršti prieskonių. O šoje srityje viskas priklauso nuo jūsų asmeninių simpatijų. Svarbu žinoti! Sudėjus viską į kazaną vas dėl to bus tik skanesnis ir biresnis. Ne veltui uzbekai sako, jei gali paga- minti birų plovą - virtuvėje sugebi viską. Žinoma, kad visame pasaulyje egzistuoja net iki 1 200 plovo variantų. Be abejo, svarbiausia plovo dalimi yra ryžiai. Įvairiuose kraštuose naudo- jamos skirtingos ryžių rūšys. Uzbekai dažniausiai renkasi rusvus trumpus ir kietus deuzira ryžius. Lietuvoje jų surasti ne taip paprasta, tad žinovai tiesiog rekomenduoja naudoti ma- 14 DRUSKA ir pipirai

„Rimi“ leidiniai

Rimi leidinys

„Rimi“ leidinys.
Galioja visose Rimi parduotuvėse.
Populiariausi leidiniai