Rimi leidinys *

Rimi leidinys *

1 ... 13 ... 69
„Rimi“ leidinys - Išpardavimų produktai - ryžiai, sūris. 13 puslapis.
1 ... 13 ... 69

Čia pateikiamas parduotuvės Rimi leidinys nuo - iki - - peržiūrėkite jį ir raskite naujausius nuoladios. Naujausios savaitės akcijos išdėstytos 68 puslapių - juose rasite geriausias kategorijos Maisto prekės prekes. Šios parduotuvės Rimi leidinys siūlo nuolaidas daugiau nei 142 produktų - įsitikinkite, kad gausite geriausią pasiūlymą dažniausiai jūsų perkamoms prekėms! Jei norite sutaupyti kito apsipirkimo parduotuvėje Rimi metu, štai jūsų ieškomas leidinys nepamirškite peržiūrėti visų akcijų, nuo 1 iki 68 puslapio. Šiame puslapyje jūs rasite pasiūlymus apie tokius produktus, kaip ryžiai, sūris, o šis leidinys iš puslapio Rimi siūlo daugybę kitų nuolaidų prekėms, tokioms kaip česnakai, kita, jam, moliūgo, ryžiai, kita, ryžiai, tinka, virtuvė. Jei norite apsipirkti protingai ir sutaupyti kito apsipirkimo parduotuvėje Rimi metu, štai naujausias savaitinis leidinys, kuris siūlo jums puikiais kainas ir nuostabias nuolaidas - nepraleiskite jo! Kasdien grįžkite į puslapį Mano Leidinys ir įsitikinkite, kad nepraleidžiate puikių akcijos, kuriuos siūlo jūsų geriausi prekybos centrai.

Šio leidinio produktai

SEZONO ATRADIMAI RIZOTAS SU VIŠTIENA, GRYBAIS IR ČIOBRELIAIS lengvas | 4 asm. |1 val. 500 g viščiukų broilerių šlaunelių mėsos be kaulo RIMI 300 g ryžių SELECTION BY RIMI ARBORIO 2 šaukštų alyvuogių aliejaus 2 shallot svogünų 2 skiltelių česnako 150 g grybų: rudujų pievagrybių ir portobelo baltojo sauso uyno ml 125 il vištienos sultinio 4 šviežių čiobrelio šakelių 50 g tarkuoto parmezano druskos ir pipirų pagal skonį 1. Susmulkinkite svogūnus ir česnaką. Vištieną supjaustykite vieno kąsnio ga- baleliais. Supjaustykite grybus. Čiobrelių lapelius nuskabykite nuo stiebelių. 2. Dideliame puode pakaitinkite alyvuo- gių aliejų. Sudėkite svogüną ir pakepin- kite 1 minutę, tada sudėkite supjaustytą vištieną su žiupsneliu druskos ir kaitinki- te ant vidutinės kaitros atidengtą. 3. Suverskite supjaustytus grybus ir kepkite maišydami dar 2-3 min. 4. Suberkite susmulkintą česnaką ir viską greitai išmaišykite. 5. Suberkite ryžius ir kepkite maišyda- mi apie 1 min., kol visi ryžiai pasidengs alyvuogių aliejumi. 6. Šliūkštelėkite baltojo vyno ir troškin- kite ant mažos kaitros 2-3 min. Jpilkite 100 ml sultinio, suberkite čiobrelius, iš- maišykite. Leiskite pavirti keletą minučių ant vidutinės kaitros. Sultinys neturėtų apsemti ryžių, jo vis įpilkite maždaug po 100 ml ir palaukite, kol išgaruos, tada vėl jpilkite 100 ml. Kartokite, kol visas sul- tinys išgaruos ir ryžiai išvirs, bet vis dar bus tokie, kad reikėtų juos kramtyti. VERTA ŽINOTI! Šviežia mėsa MAP pakuotėje ilgiau išlaiko gerą skonj, ją saugu transportuoti ir patogu laikyti šaldytuve. Vištienos kumpelių mėsa Jei per vieną kartą nesunaudosite visos kumpelių mėsos, suvyniokite ją į maistinę plėvelę arba jdėkite į sandarų indą. Mésą laikykite apatinėje šaldytuvo lentynoje ir nepamirškite sunaudoti per tris dienas. 7. Kai ryžiai išvirs ir rizotas bus kremi- nės konsistencijos, suberkite tarkuotą parmezaną, maišykite, kol süris ištirps, paskaninkite druska ir pipirais. Uždenkite ir leiskite pastovėti 5 min. 8. Patiekite užbarstę tarkuoto parmeza- no ir juodųjų pipirų. FORMAGGIO ruduo 20ao 13

„Rimi“ leidiniai

Rimi leidinys

„Rimi“ leidinys.
Galioja visose Rimi parduotuvėse.
Populiariausi leidiniai