Rimi leidinys *

Rimi leidinys *

1 ... 12 ... 69
„Rimi“ leidinys - Išpardavimų produktai - česnakai, kita, jam, moliūgo, ryžiai. 12 puslapis.
1 ... 12 ... 69

Čia pateikiamas parduotuvės Rimi leidinys nuo - iki - - peržiūrėkite jį ir raskite naujausius nuoladios. Naujausios savaitės akcijos išdėstytos 68 puslapių - juose rasite geriausias kategorijos Maisto prekės prekes. Šios parduotuvės Rimi leidinys siūlo nuolaidas daugiau nei 142 produktų - įsitikinkite, kad gausite geriausią pasiūlymą dažniausiai jūsų perkamoms prekėms! Jei norite sutaupyti kito apsipirkimo parduotuvėje Rimi metu, štai jūsų ieškomas leidinys nepamirškite peržiūrėti visų akcijų, nuo 1 iki 68 puslapio. Šiame puslapyje jūs rasite pasiūlymus apie tokius produktus, kaip česnakai, kita, jam, moliūgo, ryžiai, o šis leidinys iš puslapio Rimi siūlo daugybę kitų nuolaidų prekėms, tokioms kaip keptuvė, ryžiai, ryžiai, sūris. Jei norite apsipirkti protingai ir sutaupyti kito apsipirkimo parduotuvėje Rimi metu, štai naujausias savaitinis leidinys, kuris siūlo jums puikiais kainas ir nuostabias nuolaidas - nepraleiskite jo! Kasdien grįžkite į puslapį Mano Leidinys ir įsitikinkite, kad nepraleidžiate puikių akcijos, kuriuos siūlo jūsų geriausi prekybos centrai.

Šio leidinio produktai

Rimi RIZOTAS SU MOLIŪGAIS IR MĖSOS KUKULIAIS vidutinis | 2-3 asm. | 1 val. Rizotui: 250 g ryžių SELECTION BY RIMI ARBORIO 1l vištienos sultinio 1 svogūno 2 skiltelių česnako 190 g moliūgo 150 g baltojo vyno 30 g tarkuoto parmezano 50 g suiesto 50 g alyvuogių aliejaus 10 g šviežių šalavijų šaukštų minkštojo sūrio „Cream cheese" druskos ir pipirų pagal skonį Mėsos hukuliams: 300 g smulk. atšaldytos kiaulienos ir jautienos RIMI 1 kiaušinio % šaukštelio raudonėlių 4 šaukštelio česnako granulių alyuuogių aliejaus kepimui druskos ir pipirų pagal skonį 1. Puode su storu dugnu ant vidutinės kaitros apie 10 min. pakepinkite su alie- jumi svogūnus ir česnaką. Tada suber- kite ryžius ir kaitinkite dar 3 minutes. Šliūkštelėkite baltojo vyno ir leiskite jam nugaruoti. Tuomet jpilkite šiek tiek sulti- nio – ji pilkite pamažu, vis pamaišydami. Supylę vieną dalį sultinio, retsykiais pa- maišykite, kol jis išgaruos, tada supilikite kitą dalj. Nepilkite viso sultinio iš karto. 2. Tuomet į tą patį puodą suverskite moliūgo kubelius, suberkite šalavijus, paskaninkite druska ir pipirais. Kai ryžiai jau bus išvirę, minkšti, nukelkite puodą nuo viryklės ir po mažą gabaliuką dėkite sviesto, kaskart pamaišydami ir leisdami sviestui ištirpti ir padengti ryžius. Įmai- šykite ir minkštojo sūrio „Cream cheese", kad masė įgautų kreminę konsistenciją. 3. J gilų dubenj sudėkite visus ingre- dientus, skirtus mėsos kukuliams ruošti, ir maišykite, kol masė taps vientisa ir puri. Leiskite paruoštai masei pastovėti šaldytuve 15 min. 4. Suformuokite apie 1,5 cm skersmens mėsos kukulius, apkepinkite juos keptu- vėje su alyvuogių aliejumi, kol jie įgaus auksinę spalvą. Arba kepkite kukulius iki 180 °C jkaitintoje orkaitėje ant aliejumi apšlakstyto kepimo popieriaus. 5. Į gilią lėkštę dėkite rizoto, ant viršaus mėsos kukulių. Patiekalą apibarstykite parmezano drožlėmis. Jei motas atrodo šiek tiek sausas. pilkite dar apie 60 ml sultinio ir maizydami pakatinkite ant labai mažos kaitros. Malta jautiena Daugelis mano, kad malta jautiena reikalauja išskirtinių prieskonių. Visgi geriausiai su ja dera įprastai kiekvienoje virtuvėje randami svogūnai, česnakai ir malti juodieji pipirai. ARBORIO 12: DRUSKA ir pipirai

„Rimi“ leidiniai

Rimi leidinys

„Rimi“ leidinys.
Galioja visose Rimi parduotuvėse.
Populiariausi leidiniai