Rimi leidinys *

Rimi leidinys *

1 ... 11 ... 69
„Rimi“ leidinys - Išpardavimų produktai - keptuvė, ryžiai. 11 puslapis.
1 ... 11 ... 69

Čia pateikiamas parduotuvės Rimi leidinys nuo - iki - - peržiūrėkite jį ir raskite naujausius nuoladios. Naujausios savaitės akcijos išdėstytos 68 puslapių - juose rasite geriausias kategorijos Maisto prekės prekes. Šios parduotuvės Rimi leidinys siūlo nuolaidas daugiau nei 142 produktų - įsitikinkite, kad gausite geriausią pasiūlymą dažniausiai jūsų perkamoms prekėms! Jei norite sutaupyti kito apsipirkimo parduotuvėje Rimi metu, štai jūsų ieškomas leidinys nepamirškite peržiūrėti visų akcijų, nuo 1 iki 68 puslapio. Šiame puslapyje jūs rasite pasiūlymus apie tokius produktus, kaip keptuvė, ryžiai, o šis leidinys iš puslapio Rimi siūlo daugybę kitų nuolaidų prekėms, tokioms kaip risotto, ryžiai, sūris, sviestas, česnakai, kita, jam, moliūgo, ryžiai. Jei norite apsipirkti protingai ir sutaupyti kito apsipirkimo parduotuvėje Rimi metu, štai naujausias savaitinis leidinys, kuris siūlo jums puikiais kainas ir nuostabias nuolaidas - nepraleiskite jo! Kasdien grįžkite į puslapį Mano Leidinys ir įsitikinkite, kad nepraleidžiate puikių akcijos, kuriuos siūlo jūsų geriausi prekybos centrai.

Šio leidinio produktai

SEZONO ATRADIMAI APELSININIS RIZOTAS Rizoto gaminimas SU ANTIENOS KRŪTINĖLE 2. Nedideliame puode užvirinkite sultinį su apelsinų žievelėmis, tada nukelkite nuo kaitros. IR KARAMELIZUOTAIS SVOGÜNAIS 3. Į gilų puodą jpilkite alyvuogių aliejaus, suberkite svogünus, česnakus, pakepin- kite 2 min. Tada suberkite ryžius, gerai 2 šuiežių ančiukų krūtinėlių filė su oda išmaišykite ir pakepinkite kelias minutes. 4. Supilkite vyną, sumažinkite kaitrą ir nuolat maišydami kaitinkite apie 1 min. lengvas | 2-4 asm. |1 val. druskos ir pipirų pagal skonį kelių šakelių šviežio čiobrelio Rizotui: 5. I gautą masę pamažu, nedideliais kiekiais pilkite paruoštą sultinį, daugiau įpildami tik tada, kai ryžiai sugers tą, kurį jpylėte anksčiau. 6. Paskaninkite druska ir pipirais. 350 g ryžių SELECTION BY RIMI ARBORIO 2 šaukštų alyvuogių aliejaus 1 mažo susmulkinto suogūno 1 susmulkintos skiltelės česnako 1 apelsino sulčių ir žievelės 150 ml baltojo vyno 11 vištienos sultinio druskos ir pipirų pagal skonį 50 g suiesto 7. Kai ryžiai visiškai išvirs, sudėkite sviestą ir pašlakstykite apelsinų sulti- mis. Sudėkite špinatų lapus. Viską gerai išmaišykite ir prieš patiekdami palikite pastovėti i minutę. Antienos gaminimas 8. Antienos filė paskaninkite druska ir pipirais. 9. Dėkite į šaltą keptuvę ir kaitinkite. Kepkite anties krūtinėlę oda žemyn, kol ji apskrus ir pasidarys auksinės spal- vos. Mésos riebalai ištekės į keptuvę ir antiena troškinsis savo riebaluose. Kai gražiai apskrus, apverskite, pakepkite 1-2 min. ir vėl apverskite ant odos. Iš viso kepkite apie 8-10 min. Tada nukelki- te nuo ugnies ir leiskite pastovėti 5 min. Supjaustykite. 10. Patiekite supjaustytą griežinėliais su rizotu ir karamelizuotais svogünais. Ant viršaus užbarstykite šviežio baziliko 50 g parmezano 100 g špinatų kelių šviežio baziliko lapelių patiekiant Karamelizuotiems suogūnams: 2 didelių suogūnų 2 šaukštų ghi suiesto 2 šaukštų cukraus Karamelizuotų svogünų gaminimas 1. Svogünus nulupkite, supjaustysite griežinėliais ir pakepinkite svieste, kol suminkštės ir taps skaidrūs. Sumažinki- te kaitrą, suberkite cukrų ir maišydami kaitinkite, kol gražiai apskrus. Karameli- lapelių ir tarkuoto parmezano zuotus svogūnus patiekite prie rizoto ir antienos. Antienos krūtinėlė Nuplaukite krütinėlę po vandeniu ir ją gerai nusausinkite popieriniu rankšluosčiu. Tuomet aštriu gérybėmis. Ir tai tik kelios variacijos iš nesibaigiančio meniu. Italų virtuvės žinovai išskiria rizoto universalumą. Ant stalų visų pirma at- sidūręs kaip garnyras, ilgainiui jis tapo sočiu ir skaniu maistu, kuris mielai valgomas tiek pas močiutę kaime, tiek aukščiausios klasės restoranuose. Rizo- tas nėra sudėtingas patiekalas, tačiau, norint jį tinkamai paruošti, būtinas atidumas. Bene svarbiausia - naudoti kokybišką aliejų ir šviežią sultinį bei nepamiršti nuolat maišyti. peiliu giliais rėžiais skersai įpjaukite odelę - vėliau ją kepant daug geriau pasišalins riebalai. ARBORIO ruduo 20ao : 1

„Rimi“ leidiniai

Rimi leidinys

„Rimi“ leidinys.
Galioja visose Rimi parduotuvėse.
Populiariausi leidiniai