Rimi leidinys - NEBEGALIOJA *

Rimi leidinys - NEBEGALIOJA *

1 ... 24 ... 69
„Rimi“ leidinys - Išpardavimų produktai - bulvės, šašlykas, vištienos šašlykas. 24 puslapis.
1 ... 24 ... 69

Čia pateikiamas parduotuvės Rimi leidinys nuo - iki - - peržiūrėkite jį ir raskite naujausius nuoladios. Naujausios savaitės akcijos išdėstytos 68 puslapių - juose rasite geriausias kategorijos Maisto prekės prekes. Jei norite sutaupyti kito apsipirkimo parduotuvėje Rimi metu, štai jūsų ieškomas leidinys nepamirškite peržiūrėti visų akcijų, nuo 1 iki 68 puslapio. Jei norite apsipirkti protingai ir sutaupyti kito apsipirkimo parduotuvėje Rimi metu, štai naujausias savaitinis leidinys, kuris siūlo jums puikiais kainas ir nuostabias nuolaidas - nepraleiskite jo! Kasdien grįžkite į puslapį Mano Leidinys ir įsitikinkite, kad nepraleidžiate puikių akcijos, kuriuos siūlo jūsų geriausi prekybos centrai.

Šio leidinio produktai

Rimi) VIŠTIENOS ŠAŠLYKAS SU KIAULIENOS ŠONINE, ANANASŲ IR SOJŲ PADAŽU sudėtingas | 6-8 asm. | 40 min. +1 val. marinavimas 1 kg viščiukų vidinės filė 80 ml žaliosios citrinos sulčių 80 ml alyvuogių aliejaus 1 šaukšto kapotų kalendrų 1 šaukštelio raudonėlio ½ šaukštelio kuminų 150 g kiaulienos šoninės, plonai supjaustytos 1½ šaukšto druskos pipirų pagal skonį Garnyrui: 500 g špinatų 1 šaukšto garstyčių 1 šaukšto alyvuogių aliejaus 1 ananaso Ananasų ir sojų padažui: 300 g šviežio arba konservuoto ananaso 100 g rudojo cukraus 2 šaukštų garstyčių 4 šaukštų sojų padažo žiupsnelio druskos 1. Dideliame dubenyje sumaišykite citrinos sultis su aliejumi. Suberkite prieskonius ir prieskonines žoleles. Vištienos filė apibarstykite druska, sudėkite į paruoštą marinatą, pamaišykite ir dėkite šaltai mažiausiai 1 valandai. 2. Ant lentelės dėkite šoninės juostelę, tada marinuotą vištienos vidinės filė gabalėlį ir susukite suktinuką. 3. Suverkite ant iešmelių. Kepkite ant grilio vidutinės kaitros apie 15 minučių kaskart pavartydami. 4. Paruoškite padažą. Ananasą nulupkite, supjaustykite kubeliais ir virtuviniu kombainu sutrinkite iki vientisos konsistencijos. Į puodą supilkite trintą ananasą, sojų padažą, garstyčias, suberkite cukrų ir druską. Padažą pavirkite ant silpnos kaitros apie 5-8 minutes. 5. Vištienos šašlyką patiekite su padažu, špinatais ir keptais ananasais. Sotesniam garnyrui rinkitės ryžius arba keptas saldžiąsias bulves. 24 : DRUSKA ir pipirai

„Rimi“ leidiniai

Rimi leidinys

„Rimi“ leidinys.
Galioja visose Rimi parduotuvėse.
Populiariausi leidiniai