Rimi leidinys - NEBEGALIOJA *

Rimi leidinys - NEBEGALIOJA *

1 ... 23 ... 69
„Rimi“ leidinys - Išpardavimų produktai - keptuvė, paprikos, ryžiai, salotos, sviestas, šašlykas, tinka. 23 puslapis.
1 ... 23 ... 69

Čia pateikiamas parduotuvės Rimi leidinys nuo - iki - - peržiūrėkite jį ir raskite naujausius nuoladios. Naujausios savaitės akcijos išdėstytos 68 puslapių - juose rasite geriausias kategorijos Maisto prekės prekes. Jei norite sutaupyti kito apsipirkimo parduotuvėje Rimi metu, štai jūsų ieškomas leidinys nepamirškite peržiūrėti visų akcijų, nuo 1 iki 68 puslapio. Jei norite apsipirkti protingai ir sutaupyti kito apsipirkimo parduotuvėje Rimi metu, štai naujausias savaitinis leidinys, kuris siūlo jums puikiais kainas ir nuostabias nuolaidas - nepraleiskite jo! Kasdien grįžkite į puslapį Mano Leidinys ir įsitikinkite, kad nepraleidžiate puikių akcijos, kuriuos siūlo jūsų geriausi prekybos centrai.

Šio leidinio produktai

GRYNAME ORE VIŠČIUKŲ SPARNELIAI VIŠČIUKŲ ŠLAUNELĖS VIŠČIUKŲ ŠLAUNELIŲ SU MEDAUS IR VISKIO SU PROVANSO ŠAŠLYKAS, GLAISTU ŽOLELĖMIS MARINUOTAS vidutinis | 6-8 asm. | 40 min. sudėtingas | 4-6 asm. | 1 val. SU JOGURTU +5-12 val. marinavimas + 4-8 val. marinavimas sudėtingas | 4-6 asm. | 40 min. 1 kg viščiukų broilerių šlaunelių Marinatui: 1,5 kg viščiukų broilerių sparnelių 2 šaukštų rūkytos paprikos miltelių 2 šaukštelių česnako miltelių 1-2 šaukštelių aitriosios paprikos miltelių 1 šaukštelio druskos + 1-2 val. marinavimas 250 ml baltojo sauso vyno 5 šaukštų alyvuogių aliejaus 2 šaukštų Provanso žolelių 3 šaukštų garstyčių 3 skiltelių česnako ½ šaukštelio aitriųjų paprikų miltelių 1 šaukštelio druskos Garnyrui: 2 cukinijų 1 baklažano 3 šaukštų aliejaus 4 citrinos 1 šaukštelio Provanso žolelių 500 g viščiukų šlaunelių mėsos Marinatui: 100 g natūralaus jogurto ½ citrinos sulčių 6 šakelių mėtos (sukapotos) 2 skiltelių česnako 1½ šaukštelio kario miltelių 1 šaukštelio garstyčių miltelių ½ šaukštelio ciberžolių ½ šaukštelio malto kardamono ½ šaukštelio pipirų 1 šaukštelio druskos Glaistui reikės: 6 šaukštų sojų padažo 6 šaukštų viskio 3 šaukštų medaus 3 šaukštų sviesto 1. Dubenyje sumaišykite visus prieskonius ir ištrinkite jais viščiukų sparnelius. Palikite marinuotis per naktį. 2. Paruoškite grilį. 3. Pasigaminkite glaistą. Keptuvę įkaitinkite, dėkite išvardytus produktus ir maišydami pakaitinkite. Kai sviestas visai išsilydys, keptuvę patraukite nuo kaitros. Glaistą galite paruošti iš vakaro. 4. Viščiukų sparnelius kepdami patepkite pamaišykite ir padėkite šaltai mažiausiai paruoštu glaistu iš abiejų pusių. 1. Dubenyje sumaišykite išvardytus produktus marinatui. Į marinatą sudėkite viščiukų broilerių šlauneles. Viščiukų šlaunelių mėsą įpjaukite keliose vietose, užpilkite marinato, 1. Pasiruoškite marinatą. Česnaką nulupkite ir susmulkinkite. Dubenyje sumaišykite visus išvardytus produktus. Viščiuko šlaunelių mėsą sudėkite į marinatą, pamaišykite ir padėkite šaltai mažiausiai 1-2 valandoms. 2. Paruoškite grilj. Ant vidutinės kaitros dėkite marinuotą viščiukų šlaunelių mėsą ir kepkite kartkartėmis pavartydami. Kepkite apie 12-15 minučių. 3. Prie viščiukų šlaunelių šašlyko garnyrui tinka ryžiai, įvairios gaivios salotos ir kepti ant grotelių vaisiai. 4-8 valandoms. 2. Paruoškite grilį. Ant vidutinės kaitros dėkite marinuotas viščiukų šlauneles, kepkite uždengtas apie 30-35 minutes. Kepdami vieną kartą šlauneles apverskite. 3. Patiekite su keptomis ant grotelių daržovėmis, garnyrą galite pajvairinti bulvėmis, ryžiais arba kuskusu. Taip pat nepamirškite mėgstamų padažų. 5. Kepkite apie 20 minučių. 6. Sparnelius patiekite su keptomis ant grotelių daržovėmis, gaiviomis salotomis ir mėgstamu aštriu padažu. vasara 202o 23

„Rimi“ leidiniai

Rimi leidinys

„Rimi“ leidinys.
Galioja visose Rimi parduotuvėse.
Populiariausi leidiniai