Rimi leidinys - NEBEGALIOJA *

Rimi leidinys - NEBEGALIOJA *

1 ... 20 ... 69
„Rimi“ leidinys - Išpardavimų produktai - bbq, paprikos, petražolių. 20 puslapis.
1 ... 20 ... 69

Čia pateikiamas parduotuvės Rimi leidinys nuo - iki - - peržiūrėkite jį ir raskite naujausius nuoladios. Naujausios savaitės akcijos išdėstytos 68 puslapių - juose rasite geriausias kategorijos Maisto prekės prekes. Jei norite sutaupyti kito apsipirkimo parduotuvėje Rimi metu, štai jūsų ieškomas leidinys nepamirškite peržiūrėti visų akcijų, nuo 1 iki 68 puslapio. Jei norite apsipirkti protingai ir sutaupyti kito apsipirkimo parduotuvėje Rimi metu, štai naujausias savaitinis leidinys, kuris siūlo jums puikiais kainas ir nuostabias nuolaidas - nepraleiskite jo! Kasdien grįžkite į puslapį Mano Leidinys ir įsitikinkite, kad nepraleidžiate puikių akcijos, kuriuos siūlo jūsų geriausi prekybos centrai.

Šio leidinio produktai

Rimi) KIAULIENOS IŠPJOVA, KIAULIENOS SPRANDINĖS IEŠMELIAI SU AŠTRIOMIS AGURKŲ SALOTOMIS IR CHIMICHURRI 1. Kiaulienos sprandinės pjausnius supjaustykite į 3 juosteles. Dubenyje sumaišykite marinatui skirtus prieskonius, išskyrus druską. Jais įtrinkite mėsą ir palikite pasimarinuoti 8-12 valandų. Pjausnius suverkite ant iešmelių ir kepkite ant grilio iš abiejų pusių po 5-7 minutes. Iškeptą mėsą pagardinkite druska. 2. Pasigaminkite Chimichurri sviestą. Į virtuvinį kombainą sudėkite sukapotas petražoles, česnako skilteles, susmulkintus svogūnų laiškus, supilkite raudonojo vyno actą, aliejų, suberkite čiobrelius, aitriųjų paprikų miltelius ir druską. Viską sutrinkite iki vientisos masės. Kambario MARINUOTA SU GARSTYČIOMIS IR ŠALAVIJAIS vidutinis | 4 asm. | 40 min. + 8-12 val. marinavimas 1 kg kiaulienos išpjovos arba supjaustytos kiaulienos nugarinės su kaulu SVIESTU sudėtingas | 4 asm. | 1 val. Marinatui: + 8-12 val. marinavimas 2 šaukštų garstyčių 2 šakelių šviežių šalavijų 3 skiltelių česnako 1-2 šaukštų garstyčių miltelių ½ mažos citrinos 800 g supjaustytos sprandinės be kaulo 50 g aliejaus 1 šaukštelio pipirų druskos pagal skonį Garnyrui: 2 paprikų kepimui „Rimi Grill" 1 šaukšto aliejaus 4-6 ротidory 1-2 šalotinių svogūnėlių 158 šviežių kalendrų 2 šaukštų alyvuogių aliejaus druskos ir pipirų pagal skonį 3 šaukštų aliejaus 1 šaukšto kuminų 1 šaukšto kalendrų 1 šaukštelio cinamono 1 šaukštelio raudonėlių 1 šaukštelio aitriųjų paprikų prieskonių 1 šaukštelio garstyčių miltelių 1 šaukšto obuolių acto (pagal norą) 1 šaukštelio pipirų 400 g kukurūzų burbuolių „Rimi Grill" druskos pagal skonį Chimichurri sviestui: temperatūros sviestą sumaišykite su trintomis žolelėmis. Sukrėskite į maistinę plėvelę, susukite, suriškite plėvelės galus ir padėkite į šaldytuvą 2 valandoms, kad sustingtų. Sviestą galima paruošti iš vakaro. Sviestą galite laikyti šaldiklyje iki 1 mėnesio. 3. Pasiruoškite aštrias agurkų salotas. Agurkus nuplaukite, su daržovių skutikliu arba specialia tarka supjaustykite išilgai, plonomis juostelėmis. Aitriąją papriką perpjaukite per pusę, pašalinkite sėklytes, susmulkinkite ir suberkite ant agurkų. Dubenyje sumaišykite obuolių actą su cukrumi, užpilkite ant salotų. Viską išmaišykite. 4. Kiaulienos sprandinės iešmelius patiekite su aštriomis agurkų salotomis ir Chimichurri sviestu, keptais ant grilio kukurūzais. 100 g sviesto 10 g petražolių 2 skiltelių česnako 2 žalių svogūno laiškų 20 ml raudonojo vyno acto 50 ml alyvuogių aliejaus 1 šaukštelio čiobrelių ½ šaukštelio aitriosios paprikos miltelių žiupsnelio druskos Aštrioms agurkų salotoms: 6 agurkų 1 raudonos aitriosios paprikos 2 šaukštų obuolių acto 1 šaukštelio cukraus arba medaus 10 g mėtų lapelių 1. Česnako skilteles nulupkite ir susmulkinkite. Šalavijus sukapokite. Dubenyje sumaišykite marinato produktus. Kiaulienos išpjovą supjaustykite į 4 dalis. Kiaulieną ištepkite iš abiejų pusių pasigamintu marinatu. Padėkite mėsą šaltai 8–12 valandų. 2. Kepsnelius kepkite ant didelės kaitros po 7-8 minutes iš abiejų pusių, kartkartėmis apversdami. gănyn galite paivarat bulrytonis. ryrinis arba kuskusu. Teigu norėsite sotesnio maisto. 3. Garnyrui. Paprikas supjaustykite į 4 dalis. Sėklytes pašalinkite. Apšlakstykite aliejumi ir apkepkite ant grotelių. Paskaninkite druska ir pipirais. 4. Pomidorus supjaustykite norimo dydžio gabaliukais, svogūnus – pusžiedžiais. Kalendras sukapokite. Dubenyje sumaišykite pomidorus, svogūnus ir kalendras. Salotas paskaninkite aliejumi, druska ir pipirais. 5. Kiaulienos kepsnius galite patiekti su mėgstamu BBQ padažu. 20 : DRUSKA ir pipirai

„Rimi“ leidiniai

Rimi leidinys

„Rimi“ leidinys.
Galioja visose Rimi parduotuvėse.
Populiariausi leidiniai