Rimi leidinys - NEBEGALIOJA *

Rimi leidinys - NEBEGALIOJA *

1 ... 58 ... 63
„Rimi“ leidinys. 58 puslapis.
1 ... 58 ... 63

Čia pateikiamas parduotuvės Rimi leidinys nuo - iki - - peržiūrėkite jį ir raskite naujausius nuoladios. Naujausios savaitės akcijos išdėstytos 62 puslapių - juose rasite geriausias kategorijos Maisto prekės prekes. Jei norite sutaupyti kito apsipirkimo parduotuvėje Rimi metu, štai jūsų ieškomas leidinys nepamirškite peržiūrėti visų akcijų, nuo 1 iki 62 puslapio. Jei norite apsipirkti protingai ir sutaupyti kito apsipirkimo parduotuvėje Rimi metu, štai naujausias savaitinis leidinys, kuris siūlo jums puikiais kainas ir nuostabias nuolaidas - nepraleiskite jo! Kasdien grįžkite į puslapį Mano Leidinys ir įsitikinkite, kad nepraleidžiate puikių akcijos, kuriuos siūlo jūsų geriausi prekybos centrai.

NETIKRAS ZUIKIS (MALTOS MĖSOS KEPSNYS) lengvas | 6–8 asm. | 1 val. 30 min. AVIŽINIŲ DRIBSNIŲ KOŠĖ SU KIAUŠINIAIS IR SVOGŪNAIS V GRIKIŲ KRUOPŲ SALOTOS SU SŪRIU IR GRYBAIS V vidutinis | 4 asm. | 20 min. lengvas | 4 asm. | 1 val. 200 g avižinių dribsnių 1 litras vištienos sultinio arba vandens 4 kiaušinių 2 šaukštų sojų padažo 1 šaukšto acto 1 aitriosios paprikos 4 šaukštų kepintų svogūnų 2 šaukštų alyvuogių aliejaus 1 svogūno 300 g grikių kruopų 300 g marinuotų pievagrybių 100 g olandiško sūrio ¼ citrinos petražolių lapelių papuošimui kelių salotų lapų druskos ir pipirų pagal skonį 1. Puode užvirkite vištienos sultinį, suberkite avižinius dribsnius. Virkite apie 10 minučių, kol avižiniai dribsniai suminkštės. 2. Kiaušinius išvirkite be lukštų – užvirkite vandenį, įpilkite acto, atsargiai įmuškite į verdantį vandenį kiaušinius po vieną. Virkite 3–4 minutes. 3. Avižinių dribsnių košę sukrėskite į lėkštę. Košę pagardinkite sojų padažu, sudėkite kiaušinių puseles, papuoškite svogūnų traškučiais, kapota aitriąja paprika. aruošti p e it l a učius g ulkinkite k š a r t ų m Sv ogūn gūnė lius sus lie jumi, a vo patys. S ke ptuvė j e su inę ite ks ir ke pk us gražią au įga kol jie spalvą. 1. Išvirkite grikius kaip nurodyta ant pakelio. Grikius atidėkite atvėsti. Į įkaitintą keptuvę įpilkite alyvuogių aliejaus ir apkepkite susmulkintus svogūnus iki traškumo. 2. Dubenyje išmaišykite grikius, pievagrybius, tarkuotą sūrį ir traškius svogūnus. Salotas pagardinkite citrinos sultimis, druska ir pipirais. Papuoškite petražolėmis. Patiekite su salotų lapais. tofu s u it e k sūrį pa veganams. ą k š i d tiks O lan s a l a k e ati sūriu, p 1 svogūno 4 riekelių duonos skrudinimui 250 ml pieno 2 pakelių po 500 g susmulkintos atšaldytos jautienos su kiauliena 500 g atšaldytos susmulkintos kiaulienos 3 kiaušinių 3 šaukštelių Vorčesterio padažo 1 šaukšto alyvuogių aliejaus 1 šaukšto raudonėlių 20 g petražolių 1 šaukštelio druskos ½ šaukštelio pipirų Padažui: 200 g pomidorų padažo 2 šaukštų medaus 2 šaukštų obuolių acto Garnyrui: 400 g šaldytų šparaginių pupelių 1. Svogūną nulupkite ir smulkiai susmulkinkite. Duonos minkštimą sutrupinkite ir suberkite į dubenį su pienu.Tada suberkite susmulkintus svogūnus, sudėkite faršą, įmuškite kiaušinius, įberkite raudonėlių, druskos ir pipirų, paskaninkite Vorčesterio padažu, kapotomis petražolėmis. Labai gerai viską išmaišykite. Pasiruoškite padažą. Dubenyje sumaišykite visus išvardytus produktus. 2. Kepimo formą ištepkite alyvuogių aliejumi, sudėkite paruoštą mėsą, aptepkite padažu (sunaudokite visą) ir dėkite kepti į įkaitintą 180 °C orkaitę. Kepkite apie 60–80 min. Prieš serviruodami, iškeptą Netikrą zuikį palikite atvėsti 10 min. 3. Kitame puode užvirkite vandenį, suberkite šparagines pupeles ir virkite apie 8–10 min. Nukoškite ir nusausinkite. 4. Netikrą zuikį patiekite su šparaginėmis pupelėmis. tiekti a p yru. a n k r n a i t g ių lą Patieka koše, dar žov ių su bulv 58 DRUSKA ir pipirai

„Rimi“ leidiniai

Rimi leidinys

„Rimi“ leidinys.
Galioja visose Rimi parduotuvėse.
Populiariausi leidiniai