Įkelti trūkstamą leidinį

Rimi leidinys - p. 54 - NEBEGALIOJA *

Rimi leidinys - p. 54 - NEBEGALIOJA *

1 ... 54 ... 63
„Rimi“ leidinys. 54 puslapis.
1 ... 54 ... 63

Čia pateikiamas parduotuvės Rimi leidinys nuo - iki - - peržiūrėkite jį ir raskite naujausius nuoladios. Naujausios savaitės akcijos išdėstytos 62 puslapių - juose rasite geriausias kategorijos Maisto prekės prekes. Jei norite sutaupyti kito apsipirkimo parduotuvėje Rimi metu, štai jūsų ieškomas leidinys nepamirškite peržiūrėti visų akcijų, nuo 1 iki 62 puslapio. Jei norite apsipirkti protingai ir sutaupyti kito apsipirkimo parduotuvėje Rimi metu, štai naujausias savaitinis leidinys, kuris siūlo jums puikiais kainas ir nuostabias nuolaidas - nepraleiskite jo! Kasdien grįžkite į puslapį Mano Leidinys ir įsitikinkite, kad nepraleidžiate puikių akcijos, kuriuos siūlo jūsų geriausi prekybos centrai.

Turbūt nėra lengva įtikti tokiai gausiai šeimynai? Kaip pavyksta juos nustebinti ir kartu neišleisti daug pinigų? Nuo mažų dienų labai daug kalbam maisto tema, tad vaikai bent jau kol kas valgo tą patį, ką ir mes. Visada sakau – jei tėtis graužia morkas, tai ir vaikai jas grauš. Kitaip tariant, reikia pradėti nuo savęs ir viskas bus gerai. Ką galima būtų pavadinti Simono Urbono firminiu patiekalu? Lavašų suktinukus su įvairiais sūriais, salotomis, kumpiu ir visais kitais slaptais ingredientais. Esu padaręs šimtus tokių suktinukų, tad manau, kad radau patį skaniausią variantą. Juo labai džiaugiasi visa šeima ir į svečius užsukantys draugai. Kur apskritai semiesi idėjų maisto gamybai? Šiais laikais pirmauja interneto platybės, taip pat kartais mėgstu pavartyti receptų knygas. Tiesa, pats nėkart nesu iš jų gaminęs. Gyvenime teko kurti daugybę kulinarinių TV laidų, tad ir iš ten turiu išlikusio įkvėpimo. Visgi mano didžiausia pagalba išlieka skambutis žmonai. Ji moka nustebinti savo kulinarinėmis žiniomis, o man labai patinka ją stebinti patiekalais pagal jos receptus. Kokius produktus dažniausiai renkiesi gamindamas maistą? Dažniausiai gaminu pietus, tad produktų įvairovė čia labai plati. Paprasčiausia kažką pagaminti iš mėsos, tik bėda, kad pusė šeimos nelabai ją mėgsta. Stengiuosi laviruoti nuo sriubų iki salotų, nuo žuvies iki veganiškų patiekalų. Galėtum išvirti sriubą iš kirvio? Taip. Vadintųsi kirvio sriuba. Tik nežinau, ar labai skani būtų. Nors daug prieskonių gal ir galėtų ją paversti visai nebloga. 54 DRUSKA ir pipirai Visada sakau – jei tėtis graužia morkas, tai ir vaikai jas grauš. Kitaip tariant, reikia pradėti nuo savęs ir viskas bus gerai.

„Rimi“ leidiniai

Populiariausi leidiniai