Rimi leidinys - NEBEGALIOJA *

Rimi leidinys - NEBEGALIOJA *

1 ... 48 ... 63
„Rimi“ leidinys. 48 puslapis.
1 ... 48 ... 63

Čia pateikiamas parduotuvės Rimi leidinys nuo - iki - - peržiūrėkite jį ir raskite naujausius nuoladios. Naujausios savaitės akcijos išdėstytos 62 puslapių - juose rasite geriausias kategorijos Maisto prekės prekes. Jei norite sutaupyti kito apsipirkimo parduotuvėje Rimi metu, štai jūsų ieškomas leidinys nepamirškite peržiūrėti visų akcijų, nuo 1 iki 62 puslapio. Jei norite apsipirkti protingai ir sutaupyti kito apsipirkimo parduotuvėje Rimi metu, štai naujausias savaitinis leidinys, kuris siūlo jums puikiais kainas ir nuostabias nuolaidas - nepraleiskite jo! Kasdien grįžkite į puslapį Mano Leidinys ir įsitikinkite, kad nepraleidžiate puikių akcijos, kuriuos siūlo jūsų geriausi prekybos centrai.

Jei gaminių su malta mėsa nesuvalgysite iškart, nieko tokio. Kitą dieną likučius panaudokite tortilijoms ar kitiems Meksikos virtuvės patiekalams. Susmulkinta atšaldyta kiauliena 20 %, RIMI, 500 g KIAULIENA SU KUKURŪZAIS IR RYŽIAIS vidutinis | 6 asm. | 40 min. 500 g susmulkintos atšaldytos kiaulienos 1 svogūno 1 šaukšto aliejaus 1 žaliosios paprikos 2 skiltelių česnako 3 šaukštų „Taco“ prieskonių 3 šaukštų pomidorų padažo 340 g konservuotų kukurūzų 380 g juodųjų pupelių 1 aitriosios paprikos 200 g ilgagrūdžių ryžių 500 ml sultinio arba vandens 100 g čederio sūrio druskos ir pipirų pagal skonį 1. Įkaitinkite gilią keptuvę su aliejumi. Svogūną susmulkinkite kubeliais ir suberkite kepti į įkaitintą keptuvę. Žaliąją papriką perpjaukite per pusę, pašalinkite sėklytes, supjaustykite kubeliais ir sudėkite kepti kartu su svogūnu apie 5 minutes, kol daržovės suminkštės. 2. Suberkite susmulkintas česnako skilteles. Pakepkite dar 1 minutę. Sudėkite susmulkintą kiaulieną ir pakepkite maišydami apie 5 minutes. Ant mėsos užberkite „Taco“ prieskonių ir išmaišykite. Į keptuvę sudėkite juodąsias pupeles, kukurūzus, susmulkintą aitriąją papriką, sukrėskite pomidorų padažą, paskaninkite druska, pipirais ir išmaišykite. 3. Suberkite ryžius, supilkite sultinį ir uždenkite keptuvę. Patiekalą troškinkite ant vidutinės kaitros apie 20 minučių. 4. Ant paruošto troškinio užberkite čederio sūrio, uždenkite dangčiu ir palikite 3 minutėms. Išjunkite kaitrą. Kai sūris išsilydys, patiekite. 5. Galite patiekti su pomidorais, svogūnų laiškais ir kalendromis. 48 DRUSKA ir pipirai

„Rimi“ leidiniai

Rimi leidinys

„Rimi“ leidinys.
Galioja visose Rimi parduotuvėse.
Populiariausi leidiniai