Rimi leidinys - NEBEGALIOJA *

Rimi leidinys - NEBEGALIOJA *

1 ... 37 ... 63
„Rimi“ leidinys. 37 puslapis.
1 ... 37 ... 63

Čia pateikiamas parduotuvės Rimi leidinys nuo - iki - - peržiūrėkite jį ir raskite naujausius nuoladios. Naujausios savaitės akcijos išdėstytos 62 puslapių - juose rasite geriausias kategorijos Maisto prekės prekes. Jei norite sutaupyti kito apsipirkimo parduotuvėje Rimi metu, štai jūsų ieškomas leidinys nepamirškite peržiūrėti visų akcijų, nuo 1 iki 62 puslapio. Jei norite apsipirkti protingai ir sutaupyti kito apsipirkimo parduotuvėje Rimi metu, štai naujausias savaitinis leidinys, kuris siūlo jums puikiais kainas ir nuostabias nuolaidas - nepraleiskite jo! Kasdien grįžkite į puslapį Mano Leidinys ir įsitikinkite, kad nepraleidžiate puikių akcijos, kuriuos siūlo jūsų geriausi prekybos centrai.

SALOTOS KININIŲ BASTUČIŲ (ANGL. PAK CHOI) SALOTOS SU KREVETĖMIS IR LĘŠIAIS vidutinis | 4 asm. | 30 min. 250 g kininių bastučių salotų 200 g šaldytų virtų krevečių 1 šaukšto medaus 200 g juodųjų lęšių 120 g ridikėlių 2 avokadų ½ arba 1 aitriosios raudonosios paprikos 25 g šviežių kalendrų 1 žaliosios citrinos 2 šaukštų sojų padažo 1 šaukšto medaus druskos pagal skonį 1. Lęšius perplaukite vandeniu ir dėkite virti apie 20 minučių, kol suminkštės. Išvirtus lęšius nukoškite per kiaurasamtį. 2. Šaldytas krevetes atšildykite ir perplaukite virintu vandeniu. 3. Į dubenį supilkite sojų padažą, žaliosios citrinos sultis, suberkite virtus lęšius, susmulkintą aitriąją papriką, kapotas kalendras, sukrėskite medų. Viską gerai išmaišykite. 4. Užvirkite vandenį, įberkite druskos, sudėkite perpjautas kininių bastučių salotas. Virkite 1–2 minutes. 5. Į serviravimo indą dėkite lęšius, kininių bastučių salotas, krevetes, supjaustytą avokadą ir griežinėliais supjaustytus ridikėlius. POMIDORŲ SALOTOS SU LĘŠIAIS, KUKURŪZAIS IR KALENDROMIS V VG vidutinis | 4 asm. | 30 min. 250 g vyšninių pomidorų „Chocmato Rimi“ 200 g žaliųjų lęšių 1 raudonojo svogūno ½ geltonosios paprikos 2 česnako skiltelių 1 šaukšto aitriosios paprikos miltelių ½ šaukšto kuminų 200 g kukurūzų 50 g ridikėlių 100 g „Cosberg“ salotų lapų 10 g šviežių kalendrų Padažui: ½ citrinos sulčių 1 šaukštelio garstyčių 4 šaukštų aliejaus druskos ir pipirų pagal skonį 1. Lęšius perplaukite, suberkite į verdantį vandenį ir virkite apie 20 minučių, kol suminkštės. Nukoškite per kiaurasamtį. Svogūną nulupkite ir supjaustykite kubeliais. Papriką perpjaukite per pusę, pašalinę sėklytes supjaustykite kubeliais. Česnaką labai smulkiai sukapokite. 2. Keptuvėje apkepkite pusę svogūno, česnaką, suberkitenpapriką, lęšius, paskaninkite aitriosios paprikos milteliais ir kuminu, viską pamaišykite, pakepkite 2 minutes ir išjunkite kaitrą. 3. Ridikėlius supjaustykite griežinėliais. Į dubenį suberkite paruoštus lęšius, konservuotus kukurūzus, supjaustytus pomidorus ir kalendras. Ant salotų uždėkite ridikėlių griežinėlius. Visus išvardytus produktus padažui išmaišykite dubenyje. Salotas pagardinkite padažu. PAPRIKŲ SALOTOS SU JAUTIENA, RYŽIAIS IR MANGŲ PADAŽU vidutinis | 6 asm. | 25 min. 350 g paprikų mišinio „Rimi“ 1 svogūno 2 skiltelių česnako 2 šaukštų alyvuogių aliejaus 2 vnt. po 200 g jautienos nugarinės kepsnio 120 g oranžinių slyvinių pomidorų 300 g ryžių „Basmati“ 20 g šviežių kalendrų druskos ir pipirų pagal skonį Mangų padažui: 1 mango 1 Chalapos aitriosios paprikos 1 svogūno 1 žaliosios citrinos 4 šaukštų alyvuogių aliejaus druskos ir pipirų pagal skonį 1. Ryžius išvirkite kaip nurodyta ant pakuotės. Įkaitinkite keptuvę su 1 šaukštu aliejaus, dėkite jautienos nugarinės kepsnius, apkepkite iš abiejų pusių po 3–4 min., pagardinkite druska ir pipirais. Mėsą išimkite iš keptuvės ir supjaustykite juostelėmis. Į tą pačią keptuvę, kur kepė mėsa, supilkite likusį aliejų, suberkite susmulkintus svogūnus ir česnaką, šiaudeliais supjaustytas paprikas ir kepkite apie 5–7 minutes. 2. Pasigaminkite mangų padažą. Mangą nulupkite, pašalinkite kaulą ir supjaustykite minkštimą kubeliais. Chalapos papriką pašalinę sėklytes susmulkinkite. Svogūną nulupkite ir susmulkinkite. Pasiruoštus produktus sumaišykite, pagardinkite druska, pipirais, susmulkintomis kalendromis, išspauskite citrinos sulčių. Išmaišykite. 3. Į lėkštę dėkite ryžius, paprikas, jautienos kepsnį, supjaustytus pomidorus, užpilkite mangų padažą, gausiai užberkite kapotų kalendrų. pavasaris 2020 37

„Rimi“ leidiniai

Rimi leidinys

„Rimi“ leidinys.
Galioja visose Rimi parduotuvėse.
Populiariausi leidiniai