Rimi leidinys - NEBEGALIOJA *

Rimi leidinys - NEBEGALIOJA *

1 ... 15 ... 63
„Rimi“ leidinys. 15 puslapis.
1 ... 15 ... 63

Čia pateikiamas parduotuvės Rimi leidinys nuo - iki - - peržiūrėkite jį ir raskite naujausius nuoladios. Naujausios savaitės akcijos išdėstytos 62 puslapių - juose rasite geriausias kategorijos Maisto prekės prekes. Jei norite sutaupyti kito apsipirkimo parduotuvėje Rimi metu, štai jūsų ieškomas leidinys nepamirškite peržiūrėti visų akcijų, nuo 1 iki 62 puslapio. Jei norite apsipirkti protingai ir sutaupyti kito apsipirkimo parduotuvėje Rimi metu, štai naujausias savaitinis leidinys, kuris siūlo jums puikiais kainas ir nuostabias nuolaidas - nepraleiskite jo! Kasdien grįžkite į puslapį Mano Leidinys ir įsitikinkite, kad nepraleidžiate puikių akcijos, kuriuos siūlo jūsų geriausi prekybos centrai.

VELYKOS JAUTIENOS VYNIOTINIS SU VIRTAIS KIAUŠINIAIS IR AGURKĖLIAIS sudėtingas | 4 asm. | 2 val. 1 kg jautienos sprandinės be kaulo 2 šaukštų garstyčių 2 šaukštų aliejaus 1 šaukšto miltų Įdarui: 500 g maltos jautienos ½ šaukštelio rozmarinų 1 šaukšto mairūnų 1 šaukštelio čiobrelių 2 šaukštų kapotų petražolių 4 kietai virtų kiaušinių 1 marinuoto agurko druskos pagal skonį pipirų pagal skonį 1. Išpjaustykite jautienos sprandinę taip, kad gautųsi vienas didelis gabalas. Jei norite paploninti gabalą, padaužykite jį virtuviniu plaktuku. 2. Jautienos gabalą ištepkite garstyčiomis. Pasigaminkite įdarą. Dubenyje sumaišykite maltą jautieną su žolelėmis ir prieskoniais. Įdarą paskirstykite ant jautienos gabalo. Ant įdaro sudėkite virtus kiaušinius, agurko griežinėlius. Tvirtai susukite jautienos ritinėlį, suriškite medvilniniu siūlu. Vyniotinį paskaninkite druska ir pipirais, pavoliokite miltuose ir dėkite į įkaitintą keptuvę su aliejumi. Apkepkite po kelias minutes iš visų pusių. 3. Orkaitę įkaitinkite iki 180 °C. Į skardą įpilkite 150 ml vandens, įdėkite vyniotinį ir uždenkite dangčiu. Kepkite apie 1–1,5 valandos (priklauso nuo vyniotinio storio). Iškeptą vyniotinį supjaustykite ir patiekite su virtomis daržovėmis. is bus ę n i t o i n y ndin os v Jautien esnis, j ei spra r o. an dar sk osite iš vaka nu pamari AVIENOS KUMPIS, ĮDARYTAS FETA KIAUŠINIŲ IR PORŲ PAŠTETAS V sudėtingas | 4 asm. | 2 val. lengvas | 8 asm. | 1 val. 20 min. 1 kg avienos kumpio be kaulo 1 šaukšto alyvuogių aliejaus 1 valgomojo svogūnėlio 1 skiltelės česnako 100 g džiovintų spanguolių 100 g fetos sūrio 1 šaukšto kapotų mėtos lapelių 1 kiaušinio trynio 1 kg bulvių druskos ir pipirų pagal skonį 10 kietai virtų kiaušinių 2 kiaušinių 2 porų 80 g fermentinio sūrio 50 g šviežių petražolių 3 šaukštų sviesto + 2 šaukštų skardos ištepimui 3 šaukštų džiūvėsėlių žiupsnelio džiovintų rozmarinų žiupsnelio malto muskato riešuto druskos pagal skonį pipirų pagal skonį Anakardžių riešutų pesto padažui: 100 g anakardžių 2 skiltelių česnako 150 ml alyvuogių aliejaus 1 šaukštelio citrinų sulčių 30 g kietojo sūrio 20 g šviežių bazilikų 1. Svogūną ir česnaką nulupkite ir susmulkinkite kubeliais. Keptuvę įkaitinkite su aliejumi, suberkite svogūną, pakepkite kelias minutes, kol suminkštės, suberkite susmulkintą česnaką ir dar pakepkite minutę. Dubenyje sumaišykite keptą svogūną ir česnaką su kapotomis džiovintomis spanguolėmis, sutrupintu fetos sūriu, sukapotais mėtos lapeliais. Įdėkite kiaušinio trynį, paskaninkite pipirais. Viską gerai išmaišykite. 2. Avienos kumpį įpjaukite lajaus link keliose vietose, bet ne iki galo. Tarp sluoksnių paskirstykite pagamintą įdarą, tvirtai susukite ir suriškite su medvilniniu siūlu. 3. Orkaitę įkaitinkite iki 200 °C. Vyniotinį padėkite ant skardos, išklotos folija. Į skardą įpilkite 150 ml vandens. Kepkite apie 30 minučių. Kaitrą sumažinkite iki 180 °C, vyniotinį uždenkite folija ir kepkite dar 1 valandą. 4. Bulves nuskuskite ir išvirkite sūdytame vandenyje. Nukoškite. 5. Pasigaminkite anakardžių riešutų pestą. Elektriniu smulkintuvu sutrinkite riešutus, česnaką, bazilikus. Įpilkite aliejaus ir dar kartą viską sutrinkite. Pagardinkite sūriu, citrinų sultimis. 6. Bulves paskaninkite anakardžių pestu. 1. Porus nuplaukite, nusausinkite, supjaustykite griežinėliais ir troškinkite svieste ant silpnos kaitros apie 3–4 min., kol suminkštės. Atsargiai! Porai neturi paruduoti. 2. Virtus kiaušinius nulupkite ir 5 vienetus supjaustykite vidutinio dydžio kubeliais. Kiaušinius sumaišykite su troškintais porais, kapotomis petražolėmis ir tarkuotu sūriu. Įmuškite 2 kiaušinius, pagardinkite prieskoniais ir išmaišykite masę. Nedidelę pyrago kepimo formą ištepkite sviestu, pabarstykite džiūvėsėliais, sukrėskite pusę paruoštos masės, išdėliokite 5 virtų kiaušinių puseles ir ant viršaus sukrėskite likusią masę. Dėkite paštetą į įkaitintą iki 185 °C orkaitę. Kepkite apie 35–40 minučių. i uošt p a p į j ite etą gal iniais. t š a p i š am Patiekd put pe lių kiau ir daigais pavasaris 2020 15

„Rimi“ leidiniai

Populiariausi leidiniai