Leidinyje nurodytos kainos galioja2022 12 01–2023 01 01
Prekių kainos parduotuvėje nurodytos jau su nuolaida.
7
8
9
KAMAMBERAS
SU KARAMELIZUOTAIS
OBUOLIAIS
IR SVOGŪNAIS
Vidutinis | 4–6 asm. | 40 min.
500 g kamambero arba bri
sūrio
1 skiltelės česnako
200 g valgomųjų svogūnėlių
1 čiobrelio šakelės
4 obuolių
4 šaukštų medaus
5 šaukštų sviesto
40 ml brendžio
Druskos, pipirų pagal skonį
Juodos duonos su sėklomis
7 | Ožkų pieno sūris VEGA
MANCHA, 45 % rieb., 145 g,
1 kg 26,41 € ***
3 83 €
4,79
1. Obuolius perpjaukite per
pusę, pašalinkite sėklytes ir
supjaustykite skiltelėmis.
2. Keptuvę įkaitinkite, sudėkite 3 šaukštus medaus,
obuolius. Pakaitinkite, kol
obuoliai ims karamelizuotis,
tada įdėkite 2 šaukštus sviesto. Kai sviestas ištirps, supilkite brendį ir pakaitinkite.
3. Valgomuosius svogūnėlius ir česnaką nulupkite ir
susmulkinkite šiaudeliais.
Keptuvę įkaitinkite, išlydykite
3 šaukštus sviesto, suberkite
valgomuosius svogūnėlius,
smulkintą česnaką, sukapotą
čiobrelio šakelę ir pakepkite,
kol svogūnėliai suminkštės.
8 | Ožkų pieno sūris VEGA
MANCHA FINE HERBS, 45 %
rieb., 145 g, 1 kg 27,52 € ***
3 99 €
4,99
Įdėkite 1 šaukštą medaus,
paskaninkite druska ir pipirais.
4. Kamamberą dėkite į
įkaitintą iki 180 °C orkaitę ir
kepkite, kol pradės lydytis.
5. Ant duonos riekelių dėkite
sūrio griežinėlių, keptų obuolių, svogūnų.
o
eras sav
Kamamb panašus į
i
laba
išvaizda
ižymi
čiau pas
ta
į,
r
ū
ir
b ri s
iu
n
sko
sodresniu kstūra.
e te
tvirtesn
9 | Sūris LE RUSTIQUE
CAMEMBERT, 250 g,
1 kg 20,76 € ***
5 19 €
5,69
23