Rimi leidinys - 2021 09 28 - 2021 10 04 - NEBEGALIOJA - p. 9 *

thumbnail - „Rimi“ leidinys - 2021 09 28 - 2021 10 04 - Išpardavimų produktai - tortilija, bulvės, morkos, paprikos, citrinos, žaliosios citrinos, keptuvė. 9 puslapis.
9 / 33

* Galioja šiose Rimi parduotuvėse

Žiūrėti daugiau

Šio leidinio produktai

 
9 Meksikietiška vištienos sriuba su tortilijomis vidutinis | 6 asm. | 1 val. 15 min. 4 vnt. vištų šlaunelių 600 ml vandens arba sultinio 1,5 svogūno 2 morkų 1 saliero stiebo 1 česnako skiltelės 800 g nuluptų pomidorų 4 vidutinių bulvių 100 g moliūgo 150 g žaliųjų šparaginių pupelių 340 g raudonųjų arba juodųjų pupelių 230 g konservuotų kukurūzų 1 šaukštelio maltų kuminų ½ šaukštelio aitriosios paprikos 1–2 Chalapos pipirų druskos pagal skonį pipirų pagal skonį Pateikimui: 5–6 tortilijų 100 g čederio sūrio 1–2 avokadų 1 žaliosios citrinos 1 pundelio kalendrų 1. Išvirkite sultinį iš vištų šlaunelių su morka ir svogūnu. Virkite apie 1 valandą. Kai sriuba išvirs, išimkite vištų šlauneles, sultinį perkoškite. Atskirkite mėsą nuo kaulų ir odos. Mėsos gabalėlius sudėkite į dubenį. 2. Su aliejumi pakepinkite susmulkintą česnaką, kubeliais supjaustytą 1 morką, 1/2 svogūno ir salierą. Nukoškite juodąsias pupeles ir kukurūzus. 3. Į sultinį sudėkite apkeptas daržoves, pupeles, kukurūzus, vištienos gabalėlius, supjaustytas kubeliais bulves, moliūgus, susmulkintas šparagines pupeles, pomidorus. Sriubą virkite apie 15–20 min., pagardinkite druska, prieskoniais ir citrinos sultimis. 4. Įkaitinkite keptuvę. Tortilijas supjaustykite juostelėmis ir apkepkite, kol įgaus auksinę spalvą. Prieš patiekdami sriubą, įdėkite keptų tortilijų juostelių. Arba galite apibarstyti tortiliją tarkuotu sūriu, perlenkti ją ir apkepti, tada tortiliją supjaustyti į kelis trikampius.

Kiti Rimi leidiniai

Naujausi leidiniai