NORFA leidinys - 2021 05 06 - 2021 05 19 - NEBEGALIOJA - p. 7 *

thumbnail - „NORFA“ leidinys - 2021 05 06 - 2021 05 19 - Išpardavimų produktai - citrinos, sviestas, aliejus, alyvuogių aliejus, keptuvė. 7 puslapis.
7 / 21

* Galioja visose NORFA parduotuvėse.

Žiūrėti daugiau

Šio leidinio produktai

 
KARTU SU DEIVYDU PRASPALIAUSKU SMULKINTA JAUTIENA 2 SKIRTINGI PARUOŠIMO BŪDAI JAUTIENOS TAKOS SU KEPTAIS GRYBAIS • 200 g malt os jautienos • Sauja rudų • Žiupsnelis jų arba kmynų, kitų pievagryb ciberžolės, im ių biero, • 1-2 lapai sa šviežio čiobre vojinio lio kopūsto • Čili pipiro pagal skonį • 100 g grieti nės ––– • 100 g smulk intų konservuotų pomidorų • 1 citrinos su lčių • 1 šaukštelis garstyčių • Kukurūzų pa – ––––––––– • Į įkaitintą plotėlių keptuvę pilam – – – ––––– e al ČILI SRIUBA ––– yvuogių aliejaus ir m ažais gabalėli pabaigos deda ais sudedame me susmulkint maltą jautieną ą savojinį kopūstą. . Dedame prie skonius, druską, pipiru • Padažui su s, smulkintus maišome grie pievagrybius, viską iš tinę, garstyči maišome. įspaudžiame as, citrinos sulčių • Kai mėsa ap , padruskikepa, dedame na m e, pa pipiriname. konservuotus smulkintus po • Kukurūzų midorus ir tr paplotėlius de oškiname apie 5 min. dame į įkaiti tą orkaitę 2 nmin. Ant karš • Likus 2 min tų paplotėlių . iki patiekal pi la m e padažą ir de o gaminimo dame jautieno troškinį. s SU „NORFOS“ KONSERVUOTOMIS S ti grybai IR GRYB• AI PUPEkoLĖniųMIS ink sir Pa mišinys: • Pries • Smulkinta jautiena • Sviestas rūkyta paprika, čios, ka na čes • Svogūnas, • Pomidorų pasta , rozmarinas, lis bre salieras • Čili pipiras kalendrų sėklos • Alyvuogių aliejus • Truputis citrinos tos žolelės ink sir Pa • ės pel pu s • Konservuoto –––––– –––––––– kas troškinasi, susmulkintus ––––––––––ną, • Kol vis sa- ą, svogū • Susmulkiname česnak istuvį su alyka pri į e lierą ir dedam vuogių aliejumi. tieną, priesko• Dedame smulkintą jau konservuotus e tys nių mišinį, savo sul e ir troškinaam kin rus pomidorus, pad me apie 5 min. s suberiame į • Konservuotas pupele e 10 min. nam ški prikaistuvį ir tro apkepame ant grybus kelias minutes tos, sudedame sviesto ir pomidorų pas dedame į pria Tad žoleles, čili pipirą. ir dar kelias io tin sul e kaistuvį, pilam minutes patroškiname. šaus užspaudžia• Patiekdami ant vir barstome ir me citrinos sulčių api žolelėmis. Video receptą galite pažiūrėti: www.norfa.lt/receptai

Kiti NORFA leidiniai

Naujausi leidiniai