Maxima leidinys - NEBEGALIOJA - p. 13 *

thumbnail - „Maxima“ leidinys - Išpardavimų produktai - petražolių, blynai, grietinė, stiklinės. 13 puslapis.
13 / 61

* Galioja šiose Maxima parduotuvėse

Žiūrėti daugiau

Šio leidinio produktai

 
MAXIMA / SEZONAI Dzūkija Kokia gi Dzūkija be grybų? Čia jie verdami, kepami, troškinami, marinuojami, rauginami, naudojami kaip įdarai pyragėliams ar virtinukams ir t. t. Vytintos dešros - kitas dzūkų delikatesas. Grikių blynai su voveraitėmis JUMS REIKĖS: 200 g grikių PARUOŠIMAS: 1 Pagal pakuotės instrukciją išverdame grikius arba naudojame grikių košės likučius. Į pravėsusią košę įmušame kiaušinius ir supilame kefyrą bei gerai išmaišome. Į tešlą įmaišome ketvirtį smulkiai supjaustyto svogūno bei petražolių. Pagardiname druska ir pipirais. Blynus kepame įprastu būdu apversdami ant abiejų pusių, kol gražiai apskrus. 1,5 stiklinės kefyro pusės svogūno 300-400 g voveraičių 2 Voveraites nuplauname, supjaustome likusį svogūną ir viską kepame ant sviesto gerai įkaitintoje keptuvėje. Po poros minučių įpilame grietinėlę ir pagardiname druska bei pipirais. Kepame, kol nugaruos dalis skysčio. Pagardiname šviežiomis žolelėmis. 3 šaukštų sviesto 0,5 stiklinės grietinėlės arba grietinės krapų arba petražolių 3 Blynus patiekiame kartu su grybų padažu. Juos galime pagardinti grietine arba kastiniu. druskos ir pipirų 13

Kiti Maxima leidiniai

Naujausi leidiniai