Maxima leidinys - 2022 11 17 - 2023 01 04 - NEBEGALIOJA - p. 5 *

thumbnail - „Maxima“ leidinys - 2022 11 17 - 2023 01 04 - Išpardavimų produktai - stiklinės. 5 puslapis.
5 / 101

* Galioja šiose Maxima parduotuvėse

Žiūrėti daugiau

Šio leidinio produktai

 
Nauja tradicija – aguonpienio panakota Jums reikės: Panakotos paruošimas 4 lakštų želatinos arba 9 g birios želatinos 200 g riebios grietinėlės (30–35 % rieb.) 300 g aguonpienio 280 g aguonų 60 g cukraus Vanilės ekstrakto (nebūtina) Kelių mandarinų 1. Želatinos lakštus pamerkite į šaltą vandenį, kad suminkštėtų. Aguonpienio paruošimas 2. Grietinėlę, aguonpienį, cukrų, aguonas (30 g) bei vanilės ekstraktą supilkite ir užvirkite. 3. Masei užvirus, sudėkite išmirkytus želatinos lakštus, puodą nuimkite nuo viryklės ir gerai išmaišykite virtuvine šluotele. 4. Masę supilkite į paruoštas stiklines ar indelius ir papuoškite mandarinų skiltelėmis. 1. Aguonas (250 g) gerai praplaukite šaltu vandeniu. 2. Užpilkite šiltu virintu vandeniu ir laikykite per naktį arba bent kelias valandas. 3. Nupylus vandenį aguonas užpilkite 1 l karšto virinto vandens ir kelis kartus sutrinkite kokteilinėje ar virtuviniu kombainu bei perkoškite. 5

Kiti Maxima leidiniai

Naujausi leidiniai