Maxima leidinys - 2022 11 17 - 2023 01 04 - NEBEGALIOJA - p. 19 *

thumbnail - „Maxima“ leidinys - 2022 11 17 - 2023 01 04 - Išpardavimų produktai - filo, bulvės, morkos. 19 puslapis.
19 / 101

* Galioja šiose Maxima parduotuvėse

Žiūrėti daugiau

Šio leidinio produktai

 
• MEISTRO PATARIMAS • Gaminant paprastus ir greitai paruošiamus patiekalus visada verta investuoti į geriausius ingredientus, nes jie ir yra viso patiekalo ašis. Krepšeliai su grybais Jums reikės: Šaldytos filo tešlos Rudųjų pievagrybių Porų Ožkų pieno sūrio Alyvuogių aliejaus Sviesto Šviežio čiobrelio Druskos Pipirų Paruošimas 1. Griežinėliais pjaustytus porus ir smulkintus grybus kepkite ant nedidelio kiekio aliejaus, kad gerai suminkštėtų. Viską paskaninkite čiobrelio lapeliais, druska ir pipirais. 2. Atšildykite filo tešlą, ant švaraus paviršiaus ištieskite vieną jos lakštą ir ištepkite lydytu sviestu. Užklokite nauju tešlos lakštu ir vėl ištepkite sviestu. Pakartokite veiksmą dar kartą. Turite gauti tris sluoksnius. Supjaustykite filo tešlą į 12 lygių kvadratėlių. 3. Ant kvadratėlių uždėkite 1–2 valgomuosius šaukštus grybų ir porų įdaro ir paskaninkite keliais gabaliukais ožkų sūrio. Suformuokite nedidelius krepšelius. 4. Krepšelius ištepkite lydytu sviestu ir kepkite 185 °C orkaitėje apie 25 min. Šventiniai baršteliai Pamirštas, bet neužmirštas autentiškas švenčių patiekalas – baršteliai. Gardus ir lengvai paruošiamas, be šio užkandžio neįsivaizduojame švenčių stalo. Jums reikės: 0,5 l tarkuotų marinuotų burokėlių 1 morkos 2 bulvių 1 saliero stiebo 1 l daržovių sultinio Druskos Pipirų 2 laurų lapų Paruošimas 1. Supjaustykite bulves, morkas ir salierą panašaus dydžio gabaliukais. 2. Užvirkite sultinį, sudėkite daržoves, laurų lapus ir pagardinkite druska. Viską virkite apie 20 min., kol daržovės suminkštės. Sudėkite marinuotus burokus ir dar pavirkite apie 5 min. 3. Išimkite laurų lapus ir pipirų grūdelius. Paragaukite, pagardinkite prieskoniais ir viską sutrinkite rankiniu smulkintuvu iki tirštos vienalytės masės. 19

Kiti Maxima leidiniai

Naujausi leidiniai