Maxima leidinys - 2022 11 17 - 2023 01 04 - NEBEGALIOJA - p. 16 *

thumbnail - „Maxima“ leidinys - 2022 11 17 - 2023 01 04 - Išpardavimų produktai - petražolių, citrinos, lašiša. 16 puslapis.
16 / 101

* Galioja šiose Maxima parduotuvėse

Žiūrėti daugiau

Šio leidinio produktai

 
Lengvai Lašišos šaltiena Šaltiena – tikras lietuviškas šedevras! Šis receptas padės lengvai pasigaminti išskirtinį, organizmui naudingo kolageno kupiną skanėstą. Jums reikės: 1,8 kg lašišos 1 lašišos galvos 1 lašišos uodegos 2 svogūnų 2 morkų 1 citrinos Garbanotųjų petražolių 10 g žuvų prieskonių 4 juodųjų pipirų 4 baltųjų pipirų 1 lauro lapo Druskos 16 Paruošimas 1. Išvalytą lašišą supjaustykite; neišmeskite galvos ir uodegos. 2. Visą žuvį, nuskustas morkas ir svogūnus sudėkite į puodą ir užpilkite vandeniu, kad ingredientai būtų visiškai apsemti. 3. Viską virkite apie 25 min. 4. Išimkite žuvį ir gražiai atskirkite nuo kaulų bei odos ir atidėkite į šalį. 5. Odą ir žuvies likučius grąžinkite į puodą, sudėkite pipirus, lauro lapą. Virkite dar apie 40 min. 6. Išvirus šaltienos pagrindui, sultinį gerai nukoškite. 7. Į pasirinktą formą sudėkite žuvį, plonai pjaustytus citrinos griežinėlius, lengvai smulkintas garbanotąsias petražoles ir viską užpilkite skaidriu žuvies sultiniu. 8. Šaltieną padėkite į šaldytuvą ir laukite, kol sustings. 9. Norėdami šaltieną patiekti gražiau, formą įmerkite į karštą vandenį ir atsargiai išverskite į lėkštę.

Kiti Maxima leidiniai

Naujausi leidiniai