Maxima leidinys - 2022 11 17 - 2023 01 04 - p. 11 *

11 / 101

„Maxima“ leidinys - 2022 11 17 - 2023 01 04 - Išpardavimų produktai - silkių, silkių filė. 11 puslapis.
11 / 101

Čia pateikiamas parduotuvės Maxima leidinys nuo 2022 11 17 iki 2023 01 04 - peržiūrėkite jį ir raskite naujausius nuoladios. Naujausios savaitės akcijos išdėstytos 100 puslapių - juose rasite geriausias kategorijos Maisto prekės prekes. Šios parduotuvės Maxima leidinys siūlo nuolaidas daugiau nei 253 produktų - įsitikinkite, kad gausite geriausią pasiūlymą dažniausiai jūsų perkamoms prekėms! Jei norite sutaupyti kito apsipirkimo parduotuvėje Maxima metu, štai jūsų ieškomas leidinys nepamirškite peržiūrėti visų akcijų, nuo 1 iki 100 puslapio. Šiame puslapyje jūs rasite pasiūlymus apie tokius produktus, kaip silkių, silkių filė, o šis leidinys iš puslapio Maxima siūlo daugybę kitų nuolaidų prekėms, tokioms kaip rinkinys, silkių, silkių filė, stalo, tešloje, salotos. Jei norite apsipirkti protingai ir sutaupyti kito apsipirkimo parduotuvėje Maxima metu, štai naujausias savaitinis leidinys, kuris siūlo jums puikiais kainas ir nuostabias nuolaidas - nepraleiskite jo! Kasdien grįžkite į puslapį Mano Leidinys ir įsitikinkite, kad nepraleidžiate puikių akcijos, kuriuos siūlo jūsų geriausi prekybos centrai.

* Galioja visose Maxima parduotuvėse.

Žiūrėti daugiau

Šio leidinio produktai

 
 
Silkė (ne) pataluose Sevičė – tai Lotynų Amerikos šalių patiekalas iš šviežios žuvies, tačiau šįkart su mūsų pamėgta silke. Jums reikės: Paruošimas 2 nedidelių silkių filė 1 vidutinio dydžio prinokusio avokado 1 smulkiai supjaustyto svogūnų laiško arba laiškinio česnako Žiupsnio smulkintų kalendrų Valgomojo šaukšto žaliosios citrinos sulčių Druskos Juodųjų pipirų 4 vyšninių pomidorų Gryno alyvuogių aliejaus 1. Supjaustykite silkę kubeliais ir sumaišykite su žaliosios citrinos sultimis. 2. Supjaustykite avokadą ir pomidorus panašaus dydžio kubeliais. 3. Į forminį žiedelį sluoksniais dėkite avokadą, pomidorus, silkę, kalendrą, smulkintus svogūnų laiškus ir pagardinkite pipirais bei valgomuoju šaukštu alyvuogių aliejaus. Viską sudėkite į šaldytuvą. 4. Prieš patiekdami pabarstykite jūros druska. 5. Galite papuošti petražolėmis arba traškiu neišraiškingo skonio krekeriu. • MEISTRO PATARIMAS • Sevičės paruošimo metu žuvis apdorojama žaliųjų citrinų sultimis. Tai be galo gaivus ir ypatingo skonio patiekalas. Galite sevičę patiekti išradingiau, pavyzdžiui, taurėse. 11

Kiti Maxima leidiniai

Naujausi leidiniai