LIDL
VIRTUVĖ
Chêne
d'argent
Camembert
Classic
ORIGINAL
BEZ
GMO
YP) 2-3 porcijos
O Paruošite per 25 min.
RENCH
OFT CHE
MLEKO
OD KRÓW
KARMIONYCH
PASZA
WOLNYMI
OD GMO
Keptas Camembert sūris
su medumi
250g
Be galo gardus, tirpstantis burnoje, greitai ir lengvai paruošiamas sūrio užkandis. Keptas kamambero sūris puikiai
tiks visiems metų laikams – šiltuoju sezonu jį galite kepti grilyje. Mūsų siūlomas klasiškas ir saldesnis variantas - su
medumi. Saujelė pinijų riešutų – lyg vyšnia ant torto. Skanaukite su šviežiu ar truputį apkeptu orkaitėje prancūzišku
batonu, duonos lazdelėmis, krekeriais.
Reikės
Paruošimas
1. Orkaitę įkaitinkite iki 180 °C temperatūros. Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi.
2. Sūrį išimkite iš dėžutės, jos neišmeskite, kepsite joje.
3. Sūrio paviršių ipjaukite peiliu padarydami groteles.
4. Dėkite smulkintą česnaką, apšlakstykite alyvuogių aliejumi, medumi, apibarstykite
250 g Camembert sūrio
2 valg. š. medaus
2 valg. š. alyvuogių aliejaus
1 skiltelės česnako
saujelės kedrinių pinijų riešutų
šviežių rozmarinų ir/arba čiobrelių
žiupsnelio druskos
prancūziško batono
riešutais.
5. Apklokite žalumynais ir pabarstykite druska.
6. Įdėkite atgal į dėžutę. Galima ir vynioti į foliją.
7. Kepkite įkaitintoje orkaitėje 15 minučių.
8. Iškeptą sūrį atsargiai perkelkite į lėkštę, gražiai įpjaukite, kad šiek tiek sūrio ištekėtų.
9. Patiekite iš karto. Išsilydžiusį karštą sūrį kabinkite prancūziško batono riekele.
Daugiau receptų su mūsų sūriais rasite https://receptai.lidl.lt/
Skanaus!
6