Lidl leidinys - NEBEGALIOJA - p. 46 *

thumbnail - „Lidl“ leidinys - Išpardavimų produktai - padažas. 46 puslapis.
46 / 49

* Galioja šiose Lidl parduotuvėse

Žiūrėti daugiau

Šio leidinio produktai

 
Nuo 2021 04 29 Vazoninė rožė • Įvairių spalvų • Aukštis apie 30 cm Levanda • Aukštis apie 32 cm Moliūgų lazanija Lazanijos ingredientai: lazanijos lakštai; gabalas moliūgo arba mažas moliūgėlis; obuolio dydžio saliero šaknis; svogūnas, kelios skiltelės česnako; 400 ml pomidorų pastos, o dar geriau – naminio pomidorų padažo; didelė sauja tarkuoto fermentinio sūrio; mėgstamos žolelės; druska pagal skonį. Bešamelio padažo ingredientai: 46 400 ml pieno; 40 g miltų; 40 g sviesto; 50 g tarkuoto kietojo sūrio. Ši lazanija sužavės net klasikinės lazanijos mėgėjus ir padės sudoroti dažnai per didelį moliūgų derlių. Svogūną, česnaką, salierą ir moliūgą supjaustykite kubeliais ir pakepinkite su druska bei žolelėmis, kol suminkštės. Supilkite į daržoves pomidorų masę ir dar truputį patroškinkite. Bešamelio padažas: mažame puode ištirpinkite sviestą, supilkite miltus ir kelias minutes maišydami pakepkite. Tada labai lėtai į šią masę pilkite pieną ir maišykite. Neskubėkite – padažas turi sutirštėti. Jei taip nenutiko, įdėkite dar miltų ir vis maišykite. Kai padažas sutirštės, suberkite kietąjį sūrį, įdėkite druskos pagal skonį ir išmaišykite. Lazanijos sluoksniavimas: paimkite kepimo indą, padenkite dugną lazanijos lakštais, dėkite sluoksnį moliūgų masės, tepkite bešamelio padažo ir taip tęskite, kol baigsis moliūgų masė. Ant viršutinio sluoksnio būtinai užpilkite bešamelio ir užbarstykite sūrio. Kepkite 180 °C laipsnių temperatūroje 40–50 min. Daugiau receptų ieškokite www.receptai.lidl.lt

Kiti Lidl leidiniai

Naujausi leidiniai