Patirkite Viduržemio jūros
regiono delikatesų skonį
Ragaukite šių pjaustytų mėsyčių derindami jas prie
įvairių pagardų: kreminių sūrių, šviežių, sultingų
vaisių ar daržovių, traškių duonelių, pesto padažų
ar įvairių užtepėlių. Šiomis mėsytėmis galite pagardinti įvairius užkandžius, salotas, sriubas, picas
ar makaronų patiekalus. Išbandykite įvairius skonius
ir keliaukite po Viduržemio jūros regioną.
Pagaminta
Italijoje
DULANO SELECTION
Vytintas jautienos
kumpis Bresaola
• Aukščiausia rūšis
50 g
299€
59,
= gk 1 €
08
Ši vytinta jautiena ruošiama iš liesos mėsos, kuri prieš tai
įtrinama druska ir įvairiais prieskoniais. Pasūdyta mėsa
vytinama apie 2–3 mėnesius, tampa labai minkšta ir įgauna
malonų skonį. Pagardinkite apšlakstydami alyvuogių
aliejumi bei citrinų sultimis ir mėgaukitės.
Pagaminta
Italijoje
DULANO SELECTION
Vytinta kiaulienos
sprandinė Coppa
• Aukščiausia rūšis
80 g
299€
37= g k 1 3, €
8
Tai kiaulienos sprandinė, kuri ruošiant įtrinama įvairiais
prieskoniais ir vytinama. Švelnūs ir sultingi skoniai taip ir
siūlosi išmėginami ne tik prie įvairių užkandžių, bet ir
gardinant sriubas ar picas.
2