KANIA
Prieskonių
mišinys
Įvairių rūšių
BBQ skonis
ne tik mėsai
Išbandykite įvairių rūšių
prieskonius BBQ, kurie
Jūsų kepsniams,
šonkauliams ir kitai
kepamai mėsai suteiks ne
tik skonio, bet ir aromato.
Nebijokite eksperimentuoti
ir bertijų ant daržovių ar
sūrio!
GRILL
& FUN
Padažas
mėsainiams
"Pactuany
KASDIEN!
100/130/135/160 g
259€
1 kg =25,90/19,92/19,19/16,19 €
THE MUSIELESSE
250 g
GRILL
& FUN
Saldžiaragstis
padažas
HE KONSERVANTU
270 g
GRILL & FUN
Padažas
mėsainiams
BBQ
RUB
MEDITERRANEAN
ROAST
by
BBQ
RUB
Kania
SMOKE
HOUSE
KASDIEN!
250 g
099€
1kg -3,96 €
Kania
BBQ
RUB
PIRIPIRI
BBQ
RUB
by
GRILL & FUN
Saldžiarūgštis
padažas
STEAK
HOUSE
Kania
KASDIEN!
270 g
09⁹9€
1 kg = 3,67 €
Kania
Čimičiuri
padažas
4 porcijos 15 min.
INGREDIENTAI:
sauja petražolių lapelių;
saujelė svogūnų laiškų;
• 1 žalioji citrina;
• 4 v. š. alyvuogių aliejaus;
• 1 rausvasis svogūnas;
• 2 skiltelės česnako;
• 1 aitrioji paprika;
žiupsnis rudojo cukraus;
• druska, pipirai.
LIDL
VIRTUVE
PARUOŠIMO INSTRUKCIJA
1| Smulkiai supjaustykite
petražoles. Susmulkinkite svogūnų
laiškus, aitriąją papriką, svogūną,
česnako skilteles. Viską sudėkite į
dubenį. Berkite cukraus, pipirų,
druskos, apšlakstykite alyvuogių
aliejumi. Įspauskite žaliosios
citrinos sulčių ir gerai išmaišykite.
Čimičiuri padažas -
mėgstamiausias padažas prie
jautienos patiekalų, bet puikiai
tinka prie grilyje keptos vištienos
ar žuvies.
31