Stipruolis
JONAS
„Nežinau nė vieno, kuriam nepatiktų padažai,
o man jų norisi visada kuo daugiau išragauti.
Atradau tokį padažų triuką: kartu su ant grilio
kepta mėsa visada patiekiu garstyčių, adžikos
ir krienų, dar kartais ir česnakinio padažo. Visų
padažų – po nedaug, kad valgytojai galėtų
degustuoti ir atrasti savo mėgstamiausią
derinį.“
„Tikras kepimas ant grilio neapsieina be
gero, kokybiško padažo BBQ. Galima
klasikinio padažo BBQ pasigaminti ir namie,
bet ar verta stovėti virtuvėje prie puodų, jei
yra gerų padažų BBQ, kurių galima
nusipirkti parduotuvėse LIDL?
Padažas BBQ –
vienas dažniausiai
naudojamų kepant
mėsą ant grilio.“
Padažai
Sveikuolė
LAURA
28
Verslininkas
ARTŪRAS
„Apie padažus yra įvairių nuomonių.
Norintiems paskaninti įprastus padažus
rekomenduoju įmaišyti į juos porą
šaukštų graikiško jogurto.“