Lidl leidinys - NEBEGALIOJA - p. 27 *

thumbnail - „Lidl“ leidinys - Išpardavimų produktai - morkos, petražolių, ridikėliai, citrinos, žaliosios citrinos, aliejus, alyvuogių aliejus. 27 puslapis.
27 / 39

* Galioja šiose Lidl parduotuvėse

Žiūrėti daugiau

Šio leidinio produktai

 
Netikėti skoniai Pabandykite česnakus pakepti ant laužo ar grotelių, o kai jie suminkštės, tepkite ant duonos. Puikus užkandis, nukeliantis Jus į skonių jūrą. Viščiukų peteliai su traškiomis salotomis 2 porcijos 20 min. INGREDIENTAI: • 1 pakuotė viščiukų petelių rūkytų paprikų marinate; • 3 žaliosios citrinos; • 1 aitrioji paprika; • 3–5 ridikėliai; • ¹/₄ kopūsto (nedidelio šviežio); • 1 svogūnas (rausvasis); • 1 morka; • sauja petražolių lapelių; • 3 v. š. obuolių acto; • 2 v. š. alyvuogių aliejus; • druska, pipirai. PARUOŠIMO INSTRUKCIJA Violetiniai skonio burtai Supjaustykite baklažanus griežinėliais ir nusausinkite, apibarstę mėgstamais prieskoniais apkepkite ant laužo ar grotelių. Skanaus! Nauji eksperimentai 1| Grilį įkaitinkite iki 190 laipsnių netiesioginės kaitros. 2| Ant grotelių dėkite viščiukų petelius rūkytų paprikų marinate ir kepkite 30 minučių. 3| Kol peteliai kepa, pasiruoškite salotas: į dubenį šiaudeliais sutarkuokite morkas, šviežią kopūstą, sudėkite smulkiai pjaustytus petražolių lapelius, plonais pusžiedžiais pjaustytą rausvąjį svogūną, smulkiai pjaustytą aitriąją papriką ir ridikėlius. 4| Supilkite alyvuogių aliejų, įspauskite vienos žaliosios citrinos sultis, supilkite obuolių actą ir pagardnkite druska, pipirais. 5| Salotas labai gerai išmasažuokite rankomis, kad pasiskirstytų skoniai ir palikite pastovėti, kol baigs kepti peteliai. 6| Petelius patiekite lėkštėje su salotomis. Parduotuvėse LIDL rasite tiek baltųjų, tiek rudųjų pievagrybių. Paeksperimentuokite su skoniais apkepdami pievagrybių galvas ir įdarydami jas įvairiais ingredientais. 27

Kiti Lidl leidiniai

Naujausi leidiniai