Stipruolis
JONAS
Mėgsta pavalgyti kaip
tikras vyras – sočiai ir
riebiai. Jono patarimai
ir patirtys – kepimo
ant grilio tradicijų
klasika.
Sveikuolė
LAURA
Verslininkas
ARTŪRAS
Sveikuoliško gyvenimo
būdo entuziastė ir
propaguotoja.
Jo dėmesio centre –
tik rinktiniai, aukščiausios
kokybės produktai.
Džiaugiasi, kad naujam
grilio sezonui LIDL turi
visko net išrankiausiam
skoniui.
MĖGAUKITĖS KEPIMU ANT GRILIO!
BBQ šefas, mėsos ekspertas Vylius Blauzdavičius.
Dažnai dar vadinamas Vikingu. Sausai brandintos
jautienos paruošimo ir kepimo technologijos, BBQ
patiekalai įvairiose šventėse, firminės mėsos
parduotuvės ir restoranas – tai, ką Vylius maisto
pasaulyje kūrė ne vienerius metus, o šiandien patarimais
mielai dalijasi su Jumis.
„Noriu, kad kiekvienas mėgautųsi kepimu ant grilio. Ir ne
vien dėl to, kad ant laužo ruoštas maistas yra labai skanus.
Bet dėl buvimo gamtoje, gryname ore, kai supančia
aplinka gali mėgautis neskubėdamas. Gaminimas ant
laužo atpalaiduoja ir priverčia neskubėti – tai patirti linkiu
kiekvienam.“
1,2: paprasta ir skanu!
3