iki leidinys - 2018 12 17 - 2018 12 31 - p. 3 - NEBEGALIOJA *

1 3 5 6 ... 25
„iki“ leidinys - 2018 12 17 - 2018 12 31. 3 puslapis.
1 3 5 6 ... 25

Čia pateikiamas parduotuvės iki leidinys nuo 2018 12 17 iki 2018 12 31 - peržiūrėkite jį ir raskite naujausius nuoladios. Naujausios savaitės akcijos išdėstytos 24 puslapių - juose rasite geriausias kategorijos Maisto prekės prekes. Jei norite sutaupyti kito apsipirkimo parduotuvėje iki metu, štai jūsų ieškomas leidinys nepamirškite peržiūrėti visų akcijų, nuo 1 iki 24 puslapio. Jei norite apsipirkti protingai ir sutaupyti kito apsipirkimo parduotuvėje iki metu, štai naujausias savaitinis leidinys, kuris siūlo jums puikiais kainas ir nuostabias nuolaidas - nepraleiskite jo! Kasdien grįžkite į puslapį Mano Leidinys ir įsitikinkite, kad nepraleidžiate puikių akcijos, kuriuos siūlo jūsų geriausi prekybos centrai.

* Galioja tik šiame leidinyje nurodytose parduotuvėse
 
 
11. -20% Eur 09 Tamsi duona su ruginiais visy grūdo dalių miltais, 230 g. 2,39 Eur/kg, A lygio parduotuvése Iš kvietinių ir visų grudo dalių ruginių miltų, raugo bei salyklo ekstrakto iškepta tamsi duona gardžiai kvepia kmynais, namais ir senosiomis kepéjų tradicijomis. Gardu ir papildomai nepridéta cukraus. 11 1 10 8 10. 719 -20% -20% Eur 149 Eur 19 PIKANTIŠKOS salotos Kepta vištienos filė su daržovėmis ir süriu, 150 g. 6,87 Eur/kg 200 g, 5,95 Eur/kg ENA 7. WA 6, NAENA 5. 39 Eur O 55 Eur 09 39 Eur 7 -20% -20% -20% -20% Eur1099 PRANCUZIŠKAS batonas su Šviesi duona su kvietiniais visų grūdo dalių miltais, 230 g. 239 Eur/kg A lygio parduotuvèse Marinuotos juodos alyvuogės su česnakais ir medumi Keptas menkių vyniotinis 1kg. A lygio parduotuvése burokėliais, 160 g. 2,44 Eur/kg A lygio parduotuvese Linkime daugiau skonio ir spalvy ruošiant šventinius pusryčius arba sumuštinius! Paragaukite ir patys isitikinkite, kaip gardžiai klasikinis prancüziškas batonas dera su lietuviškais burokéliais. Pusryčiaukite nenuobodžiai! 1kg, A lygio parduotuvése Senujų lietuviškųy tradiciju jkvépta śviesi duona, i kurią papildomai nedéta cukraus, gimsta, maišant kvietinius visų grudo dalių miltus su kietujų kviečių raugu bei mielémis. Tai duona vertinantiems tradicijas. Kai norisi papuošti švenčių stalaą ir šeimynai bei svečiams patiekti žuvi naujai rinkitės rudagalvių menkių file vyniotini, kvepianti petražolémis bei krapais ir dekoruotą oranžiniais morkų kubeliais Svenčių vertas użkandis. Juodosios alyvuogès, pagardintos aliejaus, aromatinio acto, medaus ir citriny sulčių marinatu, petražolémis ir česnakais. 3

„iki“ leidiniai

Populiariausi leidiniai