iki leidinys - 2018 12 17 - 2018 12 31 - p. 2 - NEBEGALIOJA *

2 4 5 ... 25
„iki“ leidinys - 2018 12 17 - 2018 12 31. 2 puslapis.
2 4 5 ... 25

Čia pateikiamas parduotuvės iki leidinys nuo 2018 12 17 iki 2018 12 31 - peržiūrėkite jį ir raskite naujausius nuoladios. Naujausios savaitės akcijos išdėstytos 24 puslapių - juose rasite geriausias kategorijos Maisto prekės prekes. Jei norite sutaupyti kito apsipirkimo parduotuvėje iki metu, štai jūsų ieškomas leidinys nepamirškite peržiūrėti visų akcijų, nuo 1 iki 24 puslapio. Jei norite apsipirkti protingai ir sutaupyti kito apsipirkimo parduotuvėje iki metu, štai naujausias savaitinis leidinys, kuris siūlo jums puikiais kainas ir nuostabias nuolaidas - nepraleiskite jo! Kasdien grįžkite į puslapį Mano Leidinys ir įsitikinkite, kad nepraleidžiate puikių akcijos, kuriuos siūlo jūsų geriausi prekybos centrai.

* Galioja tik šiame leidinyje nurodytose parduotuvėse
 
 
Žiemos švenčių vaišės Galima vaišių stalą ruošti patiems arba kartu su draugais. Arba mėgautis jau paruoštais patiekalais. KI kulinarijos meistrai moka nustebinti skoniais ir išmone. Paragaukite švenčių stalui pagamintų naujų gaminių! Pagaminta iki 3 NA 4. WAENA EN 2. 1. 8 7 4 39 39 Eur 7 -20% -20% -20% -20% Eur 799 Eur10 99 Eur 549 UŽKANDINĖS salotos su rükytomis kiaulių ausimis, 1 kg, A lygio parduotuvése Keptos idarytos vištienos blauzdelės, 1 kg. A lygio parduotuvése Marinuotos daržovės Kepta vištiena su apelsinais 1 kg, A lygio parduotuvése 1kg, A lygio parduotuvése Ryškiaspalvis žalių cukinijų bei geltony ir raudony papriku garnyras tiks prie mèsos ir žuvų patiekalų: švelni obuolių acto rügštelè suteiks išskirtinio skonio keptai kiaulienai, jautienai, paukštienai, keptoms ar troškintoms žuvims 2Sių prekiy gali nebüti kai kurių A ir B lygio parduotuvių asortimente Orkaitėje keptos paukštienos ir saldžiarügščių apelsinų derinys klasika, kurios ant stalo ypač laukiame per žiemos šventes. IKI meistrai parinko kepsniams prieskonius, kurie puikiai dera su citrusais. Bütinai paragaukite! Kasdienė vištiena gali tapti šventine, kai patenka j IKI kulinarijos meistry rankas. Vienas iš būdų nustebinti valgytojus- paruošti saulégražomis, razinomis bei česnakais jdarytas blauzdeles. IKI meistrai tai moka puikiai! Labai sotus švenčių stalo derinys: virti avinžirniai, trašküs keptos duonos kubeliai, varškés süris, rükytų kiaulių ausu gabaliukai bei porų griežinėliai. Keletas šaukštų tokių salotų pasotins net pačius alkaniausius.

„iki“ leidiniai

Populiariausi leidiniai