iki leidinys - 2018 11 05 - 2018 11 18 - p. 7 - NEBEGALIOJA *

1 ... 7 ... 17
„iki“ leidinys - 2018 11 05 - 2018 11 18. 7 puslapis.
1 ... 7 ... 17

Čia pateikiamas parduotuvės iki leidinys nuo 2018 11 05 iki 2018 11 18 - peržiūrėkite jį ir raskite naujausius nuoladios. Naujausios savaitės akcijos išdėstytos 16 puslapių - juose rasite geriausias kategorijos Maisto prekės prekes. Jei norite sutaupyti kito apsipirkimo parduotuvėje iki metu, štai jūsų ieškomas leidinys nepamirškite peržiūrėti visų akcijų, nuo 1 iki 16 puslapio. Jei norite apsipirkti protingai ir sutaupyti kito apsipirkimo parduotuvėje iki metu, štai naujausias savaitinis leidinys, kuris siūlo jums puikiais kainas ir nuostabias nuolaidas - nepraleiskite jo! Kasdien grįžkite į puslapį Mano Leidinys ir įsitikinkite, kad nepraleidžiate puikių akcijos, kuriuos siūlo jūsų geriausi prekybos centrai.

* Galioja tik šiame leidinyje nurodytose parduotuvėse
 
 
9. 113 -20% Eur 19 Šviežios didžiosios austrés 1ynt. Gurmaniškas produktas ir patiekalas. Gyvos, termiškai neapdorotos austres dažniausiai valgomos pašlakstytos citrinų sultimis ar lašeliu acto. Kai austre atidarysite, peiliuku nupjaukite jos raumenis, kuriais ji laikosi prisitvirtinusi prie geldelés. Austres atidarinèkite tik prieš pat patiekiant i stala, jos turi būti gyvos. Jei ragausite šviežias, išdėliokite jas ant grusto ledo. Taip pat austres galima virti, kepti, rükyti, troškinti 5. 7. 8. 6. 11.9 -20% -20% -20% -20% 99 99 Eur Eur 10 Eur 1229 Eur 6 Eur 13 Eur Šviežios paprastosios midijos Skrostos atvėsintos auksaspalvės dorados, 1kg Virtos atšildytos baltakojės blyškiosios krevetės, 1 kg Paprastieji vilkešeriai 1kg 1 kg Midijos austrių giminaités. Śviežios midijos yra malonaus salstelėjusio kvapo, dregnos, gelsvai balkšvos spalvos. Sudetos ivandeni šviežios midijos nuskęsta. Prieš ruošiant midijas reikia gerai nuplauti po tekančiu vandeniu, aštriu peiliu nuo kriauklelių nugrandyti nešvarumus. Midijos dera su ryžiais, jų dedama i paelijas, taip pat i žuvų troškinius ar žuvienes. Vertinama dėl skanios baltos mésos ir dèl to, kad beveik neturi ašakų. Nestora, išskrosta žuvis greitai iškepa tiek keptuvėje, tiek orkaitéje, tiek ant grotelių. Pagardinkite ja druska, pipirais prieskoninémis žolelémis bei keliais lašais aliejaus ir kepkite. Ragaukite su šviežiomis ar konservuotomis Stiprios, plėšrios, mažai ašakų turinčios žuvys. Jas ir patogu, ir skanu valgyti. Keptuvéje, orkaitėje ar ant grotelių kepami vilkešeriai gardinami citrininiais pipirais, citrusinių vaisių sultimis, druska, malta saldžiąja paprika. Paragaukite jo kepto su virtomis bulvemis arba ryžiais bei šviežių daržovių salotomis Jos suteiks gero skonio žuvų sultiniui, pagardins salotas, paelijas, daugiaryžius, troškinius, sriubas. Ir pačios vienos jos labai gardžios, tereikia išvirti ar iškepti. Ir tai užtruks vos kelias minutes. Keli lašai citrinų ar laimų sulčių, krapo šakele ir druska tiek prieskonių pakanka šioms jüry gérybems paskaninti. daržovemis, sojų padažu.

„iki“ leidiniai

Populiariausi leidiniai