iki leidinys - 2018 11 05 - 2018 11 18 - p. 4 - NEBEGALIOJA *

1 ... 4 ... 17
„iki“ leidinys - 2018 11 05 - 2018 11 18. 4 puslapis.
1 ... 4 ... 17

Čia pateikiamas parduotuvės iki leidinys nuo 2018 11 05 iki 2018 11 18 - peržiūrėkite jį ir raskite naujausius nuoladios. Naujausios savaitės akcijos išdėstytos 16 puslapių - juose rasite geriausias kategorijos Maisto prekės prekes. Jei norite sutaupyti kito apsipirkimo parduotuvėje iki metu, štai jūsų ieškomas leidinys nepamirškite peržiūrėti visų akcijų, nuo 1 iki 16 puslapio. Jei norite apsipirkti protingai ir sutaupyti kito apsipirkimo parduotuvėje iki metu, štai naujausias savaitinis leidinys, kuris siūlo jums puikiais kainas ir nuostabias nuolaidas - nepraleiskite jo! Kasdien grįžkite į puslapį Mano Leidinys ir įsitikinkite, kad nepraleidžiate puikių akcijos, kuriuos siūlo jūsų geriausi prekybos centrai.

* Galioja tik šiame leidinyje nurodytose parduotuvėse
 
 
rūkyklos Ką tik iš Tiesiai iš rūkyklos, pagardinta prieskoniais ir su dumy aromatu gardžiausias užkandis, pietų ar vakarienės stalo produktas. Su orkaitėje keptomis apskrudusiomis bulvemis ar namine duona rūkytų žuvų kąsneliai ištirps burnoje. Imaišykite rūkytų žuvų i gaivias obuoliu ir salierų salotas arba ragaukite su virtais ryžiais, kiaušiniais ir majonezu. Ir nepamirškite delikateso - konservuotų žuvų ikrų. Jie pamalonins net išrankiausius gurmanus 1 2 3 2. 1. 3. 4. 7 19 39 10 Eur 120 -20% 20% -20% -20% 99 99 Eur 899 Eur 6 Eur 499 Eur Šaltai rükyta lašiša Šaltai rükyta peru mėnulinė stauridė, 1kg Šaltai rūkyta geltondryžė riebžuvė Vaivorykštinio upėtakio ikrai MONARCH, 50 g, 79,80 Eur/kg 1 kg 1kg Śviežios žuvies skonio delikatesas Keli ikrų grūdeliai patiekalui suteikia ypatingo skonio. Pasigaminkite klasikini sumuštini su raudonaisiais ikrais. Užtepkite baltos duonos riekeles sviestu ir užberkite po šaukšteli ikrų. Sumuštinus pagardinkite keliais lašais citrinų arba laimų sulčių. Tai prabangus pasirinkimas pietums ar vakarienei. Paruoškite gardžių, gaivių salotų prie šios žuvies. Tiks švelnaus skonio lapinės salotos, pavyzdžiui, traškios romaninés arba sultenės, taip pat gražgarstés, vyšniniai, avietiniai pomidorai. Ragaukite su duona, virtomis ar orkaitėje keptomis bulvémis. 4 Tai minkšta, sultinga ir smulkių ašakų neturinti žuvis. Kad jos paragautumėt, nebutina pirkti visą žuvj. Skoniui jvertinti ir pasigardžiuoti užteks gabaliuko. Ragaukite su duonos trapučiais, traškiais romaninių salotų lapais, imaišykite i salotas su virtais putpelių kiaušiniais ir žalumynais: krapais, salotų lapais. Šią žuvi reikia tik supjaustyti ir paserviruoti, nors ispūdingai atrodys ant stalo ir visa. Sidabrinis žuvies kūnas po rükymo igyja aukso spalvą su metalo blizgesiu. Saldus mėsos skonis suteikia išskirtinumo šiai rūšiai.

„iki“ leidiniai

Populiariausi leidiniai