Gėrybės iš jūrų gelmių
Ar žinojote, kad geriausia rinktis šviežią žuvį, tačiau ji gali būti ir atvėsinta. Šaldyta mažiau
vertinga, nes joje mažiau maistinių medžiagų. Žuvį atšildyti reikia greitai,
geriausia – panardinti į karštą vandenį. Sveikiausia žuvį ruošti garuose, troškinti
ar kepti orkaitėje, ant grotelių. Nerekomenduojama žuvį ruošti riebaluose ar ją
kepti apvoliojus miltuose su kiaušinio plakiniu.
SU
Atvėsintos neskrostos
auksaspalvės dorados su
galvomis, 1 kg
Kaina be kortelės 10,99 Eur
9
34
Dorada vertinama dėl skanios baltos mėsos ir dėl to, kad beveik neturi ašakų.
Nestora, išskrosta žuvis greitai iškepa tiek keptuvėje, tiek orkaitėje, tiek
ant grotelių. Pagardinkite ją druska, pipirais, prieskoninėmis žolelėmis bei
keliais lašais aliejaus ir kepkite. Ragaukite su šviežiomis ar konservuotomis
daržovėmis, sojų padažu.
SU
-20%
Ekologiškiems
sultiniams MAGGI
80 g, 4 rūšių
Ir IKI EXPRESS
10
SU
-20%
Prieskoniams ir sultiniams
VEGETA NATUR
20 g, 60 g, 150 g, 7 rūšių
A lygio parduotuvėse
TAUSOJAME GAMTĄ. IKI LEIDINIO gamybai naudojame popierių tinkamą perdirbti.
SU
-15%
Sultiniams ir
sriuboms NATUR
COMPAGNIE, 7 rūšių
Ir IKI EXPRESS