iki leidinys - 2018 10 22 - 2018 11 04 - p. 5 - NEBEGALIOJA *

1 ... 5 ... 17
„iki“ leidinys - 2018 10 22 - 2018 11 04. 5 puslapis.
1 ... 5 ... 17

Čia pateikiamas parduotuvės iki leidinys nuo 2018 10 22 iki 2018 11 04 - peržiūrėkite jį ir raskite naujausius nuoladios. Naujausios savaitės akcijos išdėstytos 16 puslapių - juose rasite geriausias kategorijos Maisto prekės prekes. Jei norite sutaupyti kito apsipirkimo parduotuvėje iki metu, štai jūsų ieškomas leidinys nepamirškite peržiūrėti visų akcijų, nuo 1 iki 16 puslapio. Jei norite apsipirkti protingai ir sutaupyti kito apsipirkimo parduotuvėje iki metu, štai naujausias savaitinis leidinys, kuris siūlo jums puikiais kainas ir nuostabias nuolaidas - nepraleiskite jo! Kasdien grįžkite į puslapį Mano Leidinys ir įsitikinkite, kad nepraleidžiate puikių akcijos, kuriuos siūlo jūsų geriausi prekybos centrai.

* Galioja tik šiame leidinyje nurodytose parduotuvėse
 
 
6 8. 5. 6. 7. 38G 4 89 4 58 89 29 49 Eur 4 Eur 499 Eur 5 Eur Sveriamas kiaulienos šoninės Sveriama kiaulienos mėsa Sveriamas smulkintas Sveriami kiaulienos šonkauliai su mėsa, 1 kg kepsnys su kaulu, 1kg kiaulienos kumpis (riebumas ne didesnis nei 10 % )1 kg troškinimui 1kg Tai gardžių sultinių pagrindas. Sudékite šonkaulius i puodą ir virkite, kol mésa kris nuo kauly. Kaulus išgriebkite, o mésa ir sultini panaudokite mégstamai sriubai išvirti, pavyzdžiui, pupelių, šviežių arba raugintų kopüsty, burokélių ar lietuviškai bulvienei. Sriubas gardinkite smulkintais žalumynais (petražolèmis, krapais, čiobreliais), grietine ar grietinėle Iš šio gabaliuko paruošite sotų, sultingą kepsni, kuri karštą skanu ragauti su bulvémis ir marinuotais burokéliais, Tai tinkamiausia mėsa jvairiausiems troškiniams ruošti. Nedideli gabaliukai troškinami ant vidutinès kaitros greitai tampa minkšti ir isigeria prieskonių bei daržovių aromato. Rudenj ruoškite troškinius su moliügais ir džiovintomis slyvomis arba su morkomis, saliery kotais ir džiovintais abrikosais. Iš kiaulienos kumpio paruošite gardžių muštinių, karbonadą, guliašą ar troškini. Iš lieso (10 proc. riebumo) kumpio sumalsite faršą kotletams, netikram zuikiui, šniceliams, cepelinų idarui ar dešrai, raugintais ar troškintais kopustais. Saltas kepsnys gardus su garstyčiomis, krienais. Susmulkintos šoninės iškepkite bulviniams blynams ar cepelinams pagardinti dešrelèms

„iki“ leidiniai

Populiariausi leidiniai