iki leidinys - 2018 10 22 - 2018 11 04 - p. 4 - NEBEGALIOJA *

1 ... 4 ... 17
„iki“ leidinys - 2018 10 22 - 2018 11 04. 4 puslapis.
1 ... 4 ... 17

Čia pateikiamas parduotuvės iki leidinys nuo 2018 10 22 iki 2018 11 04 - peržiūrėkite jį ir raskite naujausius nuoladios. Naujausios savaitės akcijos išdėstytos 16 puslapių - juose rasite geriausias kategorijos Maisto prekės prekes. Jei norite sutaupyti kito apsipirkimo parduotuvėje iki metu, štai jūsų ieškomas leidinys nepamirškite peržiūrėti visų akcijų, nuo 1 iki 16 puslapio. Jei norite apsipirkti protingai ir sutaupyti kito apsipirkimo parduotuvėje iki metu, štai naujausias savaitinis leidinys, kuris siūlo jums puikiais kainas ir nuostabias nuolaidas - nepraleiskite jo! Kasdien grįžkite į puslapį Mano Leidinys ir įsitikinkite, kad nepraleidžiate puikių akcijos, kuriuos siūlo jūsų geriausi prekybos centrai.

* Galioja tik šiame leidinyje nurodytose parduotuvėse
 
 
Gardiems patiekalams iš kiaulienos Ir kepsniams, ir troškiniams, ir sriuboms, ir maltiniams visiems mésos patiekalams kiauliena tinka. Pasirinkite prieskonius šiai mėsai gardinti ir ruoškite pietums ar vakarienei tai, ką mėgstate labiausiai. IKI šviežios mėsos vitrina ikvepia kulinariniams nuotykiams! 2 3 1 2. 1. 3. 349 59 Eur 499 369 99 99 Eur 3 Eur 3 Eur 39 Eur Sveriamas lietuviškas kiaulienos Sveriama kiaulienos šoninė be Sveriamas kiaulienos kumpio pjausnys su kaulu, 1 kg Sveriama kiaulienos nugarinė be kaulo, 1kg karbonadas 1 kg kaulo, 1 kg Tinkamiausia mésa klasikiniam karbonadui kepti. Supjaustytą ir išpurentą karbonado gabaliuka suvilgykite kiaušinio plakinyje, pavoliokite maltuose džiuvėséliuose. kiaušinio plakinj įberkite truputimaltų juodujų pipiry, aitriosios paprikos, Provanso žolelių mišinio. Kepkite jkaitintame aliejuje. Mėsa supjaustyta, telieka skaniai iškepti. Pagardintą čiobreliais, druska ir juodaisiais pipirais mėsos gabaliuką kepkite ikaitintoje keptuvėje. Riebalų naudokite mažai, nes iš sluoksnio tarp odos ir liesos mésos esantys riebalai kepdami tirps ir jų pakaks kepsniui iškepti Ši kiaulienos dalis itin tinka rūkyti. Išrūkyta ir paspirginta keptuvėje - pagardins kiaušinienę, keptas bulves. Susmulkinkite šviežią ar rūkytaą kiaulienos šoninę bei svogüną, pakepinkite keptuvėje ir užpilkite ant lešių ar bulviy košės, pagardinkite bulvinius blynus, bulvių plokštainj, troškintus kopūstus. Liesos ir gardžios mésytés gabaliukai paruošti gardinti, kepti ir skanauti su padažais, pagardais, keptais vaisiais ir daržovémis, šviežių daržoviy salotomis, virtomis bulvémis, ryžiais ar lęšiais. Plonai išpurenti pjausniai tiks vyniotiniams ar suktinukams su jdaru ruošti 4

„iki“ leidiniai

Populiariausi leidiniai