iki leidinys - 2018 10 22 - 2018 11 04 - p. 2 - NEBEGALIOJA *

2 4 5 ... 17
„iki“ leidinys - 2018 10 22 - 2018 11 04. 2 puslapis.
2 4 5 ... 17

Čia pateikiamas parduotuvės iki leidinys nuo 2018 10 22 iki 2018 11 04 - peržiūrėkite jį ir raskite naujausius nuoladios. Naujausios savaitės akcijos išdėstytos 16 puslapių - juose rasite geriausias kategorijos Maisto prekės prekes. Jei norite sutaupyti kito apsipirkimo parduotuvėje iki metu, štai jūsų ieškomas leidinys nepamirškite peržiūrėti visų akcijų, nuo 1 iki 16 puslapio. Jei norite apsipirkti protingai ir sutaupyti kito apsipirkimo parduotuvėje iki metu, štai naujausias savaitinis leidinys, kuris siūlo jums puikiais kainas ir nuostabias nuolaidas - nepraleiskite jo! Kasdien grįžkite į puslapį Mano Leidinys ir įsitikinkite, kad nepraleidžiate puikių akcijos, kuriuos siūlo jūsų geriausi prekybos centrai.

* Galioja tik šiame leidinyje nurodytose parduotuvėse
 
 
Šviežia mėsa iš Lietuvos ūkių Lietuvoje užauginta jautiena ir veršiena vienas geidžiamiausių produktų gardiems mésos patiekalams ruošti. Kiekvienas gabaliukas paruoštas skirtingam patiekalui pagaminti. Tereikia gero recepto, truputi pastangų ir valgymo malonumas garantuotas. 2 3 2. 1 3. 4. 629 14296 Eur 1599 IKI ŪKIS jautienos nugarinė su kaulu ir išpjova T-BONE, brandinta ne mažiau kaip 5 dienas, 1kg Eur 6 Eur 399 Eur 599 Eur IKI ŪKIS jautienos guliašas, bran- dintas ne mažiau kaip 5 dienas, 1 kg A lygio parduotuvése IKI ŪKIS jautienos šonkauliai, brandinti ne mažiau kaip 5 dienas IKI ŪKIS jautienos mentė su kaulu, brandinta ne mažiau kaip 5 dienas 1 kg, A lygio parduotuvése 1kg, A lygio parduotuvése Pirmiausia juos virkite puode su Guliašui mėsos gabaliukus pavoliokite miltuose, prieskoninémis žolelémis (čiobreliais, A lygio parduotuvese aliejuje kartu su susmulkintais svogunais. Tada rozmarinais, petražolmis) bei daržovémis Jautienos mentę su kaulu ilgai kepkite orkaitėje žemoje temperatūroje. Taip kepama mėsa būna minkšta ir skani, apkepkite ant smarkios kaitros jkaitintame Pirmiausia T-bone kepsnių mésą nuplaukite ir nusausintą pagardinkite keliais lašais aliejaus. Rinkités stipresnio skonio bei aromato prieskonines žoleles: rozmarinus čiobrelius, mairuną. Šio gurmaniško. gabaliuko mėsa yra minkšta ir sultinga, todél svarbu jos neperkepti. (saliero šaknimis ar kotais, porais, morkomis). Kai mésa bus minkšta, išgriebkite ją, aptepkite medaus bei imaišykite pomidory pastos ir 1 val. troškinkite garstyčių mišiniu ir apkepkite orkaiteje. ant silpnos ugnies. Pabaigoje imaišykite isultini O likusi sultini panaudokite padažui arba viską perkelkite j troškintuvą. jberkite druskos, juodujų pipiru, lauro lapą, užpilkite sultinio, isigérusi prieskonių aromato. Kartu su mėsa orkaitéje iškepkite moliügo, bulvių. Ragaukite su marinuotais agurkais, svogünais, paprikomis. sriubai paruošti šaukštą miltų, grietinėlés. 2

„iki“ leidiniai

Populiariausi leidiniai