iki leidinys - 2018 09 24 - 2018 10 07 - p. 6 - NEBEGALIOJA *

iki leidinys - 2018 09 24 - 2018 10 07 - p. 6 - NEBEGALIOJA *

1 ... 6 ... 17
„iki“ leidinys - 2018 09 24 - 2018 10 07. 6 puslapis.
1 ... 6 ... 17

Čia pateikiamas parduotuvės iki leidinys nuo 2018 09 24 iki 2018 10 07 - peržiūrėkite jį ir raskite naujausius nuoladios. Naujausios savaitės akcijos išdėstytos 16 puslapių - juose rasite geriausias kategorijos Maisto prekės prekes. Jei norite sutaupyti kito apsipirkimo parduotuvėje iki metu, štai jūsų ieškomas leidinys nepamirškite peržiūrėti visų akcijų, nuo 1 iki 16 puslapio. Jei norite apsipirkti protingai ir sutaupyti kito apsipirkimo parduotuvėje iki metu, štai naujausias savaitinis leidinys, kuris siūlo jums puikiais kainas ir nuostabias nuolaidas - nepraleiskite jo! Kasdien grįžkite į puslapį Mano Leidinys ir įsitikinkite, kad nepraleidžiate puikių akcijos, kuriuos siūlo jūsų geriausi prekybos centrai.

* Galioja tik šiame leidinyje nurodytose parduotuvėse
Ilgai brandinti suriai Kietieji suriai - užkandžių stalo svarbiausieji ir geidžiamiausieji. Kuo daugiau ju paragausite, tuo turtingesne skonių palete atrasite. Nera dviejų vienodo skonio suriu visi skiriasi savo sudètimi, aromatu, poskoniais. Ragaukite juos ir megaukites maloniais pojūčiais. 2 Itinéraire des Saveurs duBlin daIRy je Parmigiano Reg oano AOP 24 einir IRISH CHEDDAR PARMIGENND REGGIRND 3 dustindamy IRISH CHEDDAR wite 1. 2. 3. Suriui 1399 20% DUBLIN DAIRY 359 99 Eur15 CHEDDAR Eur 4 29 Eur 150 g, 200 g, 1kg, 5 rušių Olandiškas kietas süris REMBRAND Suris PARMIGIANO REGGIANO 1 kg, A lygio parduotuvese 200 g, 18,45 Eur/kg, A lygio parduotuvése Airiški čederiai puikiai tiks tiek užkandžiams, tiek karštiems patiekalams ruošti. Paragaukite su čederiu keptu karštų sumuštinių, tarkuotu čederiu gardintų makaronu, apkepy. Kuo ilgiau brandintas šis klasikinis kiek aitrokas süris su vos juntama rūgštele, tuo išraiškingesnis jo skonis. Rinkites pjaustytą arba nepjaustytą, baltą ar rausvą čederj. Šis olandiškas süris brandinamas ilgiau nei metus ir yra puikaus skonio šiek tiek aštrus, turintis tvirta struktūrą, bet sykiu ir lengvai lydomas. Ji kramtant maloniai juntami pieno rügšties druskos kristalai. Jie süryje atsiranda tik ilgai jj brandinant. Šio surio galima deti i gaivias lapines, vaisių ir daržovių salotas, tinka gardinti karštus patiekalus. Tiesiai iš Italijos net 24 ménesius brandintas suris su saugoma kilmés vietos nuoroda. Tai sürių karalius, turintis gilias gaminimo tradicijas jau aštuonis šimtmečius. Šis parmidžanas pasiżymi savitu saldumu, kvepia vaisiais ir tinka valgyti tiek vienas, tiek derinti su makarony, veršienos, vištienos patiekalais ar salotomis. Juo gali būti gardinamos sriubos, omletai, daugiaryžiai.

„iki“ leidiniai

Populiariausi leidiniai