iki leidinys - 2018 09 24 - 2018 10 07 - NEBEGALIOJA *

iki leidinys

2018 09 24 - 2018 10 07 - NEBEGALIOJA *

2 4 5 ... 16
„iki“ leidinys - 2018 09 24 - 2018 10 07. 2 puslapis.
2 4 5 ... 16

Čia pateikiamas parduotuvės iki leidinys nuo 2018 09 24 iki 2018 10 07 - peržiūrėkite jį ir raskite naujausius nuoladios. Naujausios savaitės akcijos išdėstytos 16 puslapių - juose rasite geriausias kategorijos Maisto prekės prekes. Jei norite sutaupyti kito apsipirkimo parduotuvėje iki metu, štai jūsų ieškomas leidinys nepamirškite peržiūrėti visų akcijų, nuo 1 iki 16 puslapio. Jei norite apsipirkti protingai ir sutaupyti kito apsipirkimo parduotuvėje iki metu, štai naujausias savaitinis leidinys, kuris siūlo jums puikiais kainas ir nuostabias nuolaidas - nepraleiskite jo! Kasdien grįžkite į puslapį Mano Leidinys ir įsitikinkite, kad nepraleidžiate puikių akcijos, kuriuos siūlo jūsų geriausi prekybos centrai.

* Galioja tik šiame leidinyje nurodytose parduotuvėse
Minkštieji suriai gurmanams Burnoje tirpstančios kreminės konsistencijos pusryčiu, priešpiečių produktai, kurie bene kasdien džiugina minkštujų suriu mėgéjus, Šie süriai taip pat ir užkandžių stalo herojai, be kuriu nepraeina šventės bei sūriai - vakarėliai. Pelėsinių sūrių skoniai bei ivairove ikvepia gurmaniškiems bičiulių susitikimams LA MOLE DELI OAITE BLU 1 takano cttno fipicamtente TOSCANO DELI BRIE NE D'OL fre NOUVEAU/NEW SOIGNON 2 Le Petit Chèvre Goat's Milk Camember MS 2. 3. 11 9913 Džiuvesėliams 8 99 259 -25% ir lazdelėms LA MOLE 99 99 99 Eur13 Eur10 Eur 2 100 g, 120 g, 200 g, 6 rusių Ožkų pieno sūris CAMEMBERT SOIGNON, 125 g, 20,72 Eur/kg A lygio parduotuvèse Brandintas fermentinis süris CREMONTE, 1 kg, A lygio parduotuvése Prancūziškas pelėsinis sūris BRIE 1 kg, A lygio parduotuvese 5. Vokiškas kreminės tekstūros süris su Šis minkštasis süris padengtas švelnia baltujų pelėsių plutele.,Soignon" yra 45 % riebumo, gaminamas iš pasterizuoto ožkų pieno. Jo išorinis sluoksnis birus, o vidurys kreminis. Baltos spalvos, švelnaus skonio bei aromato suris išsiskiria minkšta, elastinga tekstüra. Jo skanu jberti j lapinių žalumynu ir šviežių bei konservuotų vaisių salotas, užtepti ant skrebučio. baltaisiais ir mélynaisiais pelèsiais. Mélynujų pelėsių skonis sürio viduje, o sūrio išorę dengia baltujų pelėsių plutele. Šis iš pasterizuoto karvių pieno gaminamas sūris yra švelnaus skonio, tinka pusryčiams bei priešpiečiams su skrebučiu, prancüzišku batonu, čiabata ar kruasanu, ragaukite ji su traškiomis lazdelémis, vaisiais ar uogomis Prancuziškas minkštasis süris, kurio gelsvos spalvos vidus kreminės konsistencijos, o išoréje baltujų pelésių plutelė. ,,Brie" gaminamas iš pasterizuoto karvių pieno ir natūraliai brandinamas. Jo skonis švelnus. Tai pusryčiu, priešpiečių, taip pat užkandžių stalo süris, kuris nenustelbia drauge ragaujamų produktų 2 9 Eur 299 Džemas ST. DALFOUR 284 g, 4 rüšių, 8,42 Eur/kg skonio. WHITE BLU

„iki“ leidiniai

Populiariausi leidiniai