Įkelti trūkstamą leidinį

iki leidinys - 2020 09 28 - 2020 11 01 - p. 10 - NEBEGALIOJA *

iki leidinys - 2020 09 28 - 2020 11 01 - p. 10 - NEBEGALIOJA *

1 ... 10 ... 17
„iki“ leidinys - 2020 09 28 - 2020 11 01 - Išpardavimų produktai - bulvės, salotos. 10 puslapis.
1 ... 10 ... 17

Čia pateikiamas parduotuvės iki leidinys nuo 2020 09 28 iki 2020 11 01 - peržiūrėkite jį ir raskite naujausius nuoladios. Naujausios savaitės akcijos išdėstytos 16 puslapių - juose rasite geriausias kategorijos Maisto prekės prekes. Jei norite sutaupyti kito apsipirkimo parduotuvėje iki metu, štai jūsų ieškomas leidinys nepamirškite peržiūrėti visų akcijų, nuo 1 iki 16 puslapio. Jei norite apsipirkti protingai ir sutaupyti kito apsipirkimo parduotuvėje iki metu, štai naujausias savaitinis leidinys, kuris siūlo jums puikiais kainas ir nuostabias nuolaidas - nepraleiskite jo! Kasdien grįžkite į puslapį Mano Leidinys ir įsitikinkite, kad nepraleidžiate puikių akcijos, kuriuos siūlo jūsų geriausi prekybos centrai.

* Galioja šiose iki parduotuvėse:
Žiūrėti daugiau

Šio leidinio produktai

 
Prancūziška Klasika Populiarios prancūziškos Nicos salotos, ko gero, yra salotos, turinčios daugiausiai receptų variantų. Jos gali būti ruošiamos su šviežiu tunu Cafvo zerO. arba konservuotais ančiuviais, netgi su krevetėmis. Siūlome išbandyti klasikinį variantą - su aliejuje konservuotu tunu. Calvo FAT zero Atún al naturnl Tu CREE Calvo SU -20% Tunams CALVO 240 g. 500 g. 2 rūšių A lygio parduotuvese 4-6 porcijos NICOS SALOTOS GAMINAME: 1. Bulves nuplaukite ir sudėkite į pasūdytą vandenį. Kai užvirs, virkite apie 15 min., kol taps minkštos. Nusunkite ir sumeskite į ledinį vandenį. Kai bulvės atvės, nusunkite. Nudžiūvusias pašlakstykite alyvuogių aliejumi ir perpjaukite pusiau. SALOTOMS REIKĖS: • 10-12 mažų naujo derliaus bulvyčių • 1 šaukšto alyvuogių aliejaus extra virgin • 4 putpelių kiaušinių • 100 g šviežių arba šaldytų pupų • 100 g žaliųjų šparaginių pupelių • 3 svogūnų laiškų •1 raudonojo svogūno • 2 šviežių agurkų • 2 saldžiųjų paprikų •1 gūžinės salotos • 20 vyšninių pomidorų • 300 g aliejuje konservuoto tuno • 20 juodųjų alyvuogių • 20 konservuotų kaparių • saujelės bazilikų lapelių 2. Kiaušinius sudėkite į šaltą vandenį ir užkaiskite. Kai užvirs, karštį sumažinkite ir virkite dar 5 min. Tada atvėsinkite šaltame vandenyje, nulupkite ir perpjaukite per pusę. 3. Šparagines pupeles pavirkite 6-8 min. pasūdytame vandenyje - iki suminkštės ir nusunkite. 4. Pupas pavirkite 5-6 min. pasūdytame vandenyje. Nusunkite, perliekite šaltu vandeniu ir nulupkite odeles. 5. Svogūnų laiškus nuplaukite, nusausinkite ir pasmulkinkite. 6. Raudonąjį svogūną nulupkite ir supjaustykite plonais pusžiedžiais. 7. Agurkus nulupkite ir supjaustykite plonomis juostelėmis. 8. Paprikas nuplaukite, pašalinkite sėklas, supjaustykite šiaudeliais. 9. Pomidorus nuplaukite, nusausinkite ir perpjaukite pusiau. 10. Įklokite į dubenėlį saujelę nuplautų ir nusausintų salotos lapų, ant jų dėkite pupas, šparagines pupeles, svogūnus, bulves, kiaušinius, pomidorus, agurkus, svogūnų laiškus ir paprikas. Ant viršaus - pasmulkintą tuną, alyvuoges, kaparius ir bazilikų lapelius. 11. Užpilui išmaišykite visus komponentus. Užpilą patiekite prie salotų atskirai. UŽPILUI REIKĖS: • 6 šaukštų alyvuogių aliejaus • 1 šaukšto baltojo vyno acto • 1 šaukštelio Dižono garstyčių • 1 sutrintos česnako skiltelės • druskos pagal skonį • šviežiai maltų juodųjų pipirų 10 TAUSOJAME GAMTĄ. IKI LEIDINIO gamybai naudojame popierių tinkamą perdirbti.

„iki“ leidiniai

Populiariausi leidiniai